Aarhus-baseret virksomhed? Tips til gode, lokale rekrutteringsbureauer

Er du en Aarhus-baseret virksomhed på udkig efter gode og lokale rekrutteringsbureauer? Aarhus har i en årrække oplevet en stor vækst, og betegnes nu som et centrum for Jylland erhvervsliv. Erhvervslivet i Aarhus er i den grad præget af de store uddannelsesinstitutioner, som også er beliggende i byen, heraf Danmarks højeste rangerede universitet; Aarhus Universitet.

 

Er du lokaliseret i Aarhus? Hvis du er lokaliseret i Aarhus og er på udkig efter et rekrutteringsbureau, bør du overveje Next rekruttering. Next er et solidt rekrutteringsbureau i Aarhus der har en bred kandidatbase i byen, og som tager dig hele vejen igennem rekrutteringsprocessen.

 

Hvorfor vælge et lokalt beliggende rekrutteringsbureau?

Aarhus har gennem de seneste år oplevet en stor vækst, og er nu en by, som både betragtes som centrum for Jyllands erhvervsliv, og som også betragtes, som en stor studieby, hvor mange unge flytter til for at studere. Aarhus huser nemlig Danmarks højest rangerede Universitet – Aarhus Universitet, som har en elevtilfredshed på 4,6 ud af 5, hvor Københavns Universitet til sammenligning har en elevtilfredshed på 4,2.

 

Når du vælger et lokalt beliggende rekrutteringsbureau, vælger du også et bureau som er bekendt med byens kultur, værdier, ledelsesstil og stemning. Desuden ved rekrutteringsbureauet lige præcis, hvad udbud og efterspørgslen er på de kandidater, der graduerer fra de mest eftertragtede studier i Aarhus.