At vælge den rigtige arbejdssko, er vigtig for din arbejdsglæde

De fleste voksne mennesker bruger omkring 37 timer om ugen på arbejdet. Nogle bruger mere, andre bruger mindre, men under alle omstændigheder er det rigtig mange timer. Det er derfor vigtigt, at man trives og har det godt, når man er på arbejde.

Noget der gør underværker for arbejdsglæden og dit overskud, er gode arbejdssko. Hvilke sko du skal bruge som arbejdssko, afhænger af dit arbejde og hvordan din arbejdsdag ser ud. Står du meget op? Går du rundt? Kører du meget i bil eller sidder du mest ned? Alt dette har en betydning for, hvilke arbejdssko du skal vælge.

Hos forretninger som Nordsko kan du finde en masse forskellige sko, der kan bruges i arbejdssammenhænge. Læs med her, for at finde ud af hvilken slags sko du skal gå efter.

 

Går og står du meget op?

Arbejder du som sygeplejerske, lærer eller lignende, går eller står du garanteret meget, når du er på arbejde. Det vigtigste er derfor, at du har nogle sko, der er behagelige og støttende for dine fødder. Hvis der på din arbejdsplads er krav om farvevalg eller type, skal du naturligvis følge dem.

Et par sneakers er ideelle, til dem der er meget på fødderne i løbet af en arbejdsdag. De har flade såler og en god pasform der gør, at de sidder ordentligt fast på dine fødder. Mærker som Sketchers tilbyder nogle rigtig flotte sneakersmodeller, som samtidigt er gode for fødderne.

Det gode ved sneakers er, at de findes i utrolig mange farver og modeller, så du vil helt sikkert kunne finde et par, som passer til dig og din stil.

Har du derimod et fysisk hårdt job som murer, tømrer ol., skal du have et par rigtige arbejdssko. Det skal du, da de skal kunne beskytte dine fødder og tæer, så de ikke bliver skadet under arbejdet.

 

Arbejder du på et kontor?

Hvis du arbejder på et kontor, sidder du formegentligt meget ned. Derfor kan du også vælge et par sko, der har knap så stor fokus på komfort. Det kan f.eks. være, at det er et par støvler, du skal bruge som arbejdssko.

Det gode ved støvler er, at de ofte er rigtig behagelige men samtidigt også meget professionelle.

Det afhænger naturligvis også af, hvordan din arbejdsdag plejer at forløbe. Plejer du at stå op ved dit skrivebord? Eller er din arbejdsdag måske præget af, at du går meget rundt mellem afdelinger og holder møder og præsentationer? I tilfælde af dette, skal du måske også overveje et par sneakers.

 

Skal du klæde dig formelt?

Hvis der på din arbejdsplads er et krav om, at du skal klæde dig mere formelt, er det vigtigt at have de rigtige sko.

For at leve op til den mere formelle påklædning, kan du vælge et par sko med en lille hæl. Et par pumps er meget klassiske og elegante og vil passe perfekt ind i et arbejdsmiljø med formel påklædning. Et par flotte støvler i læder eller lak vil også være ideelle i denne sammenhæng.