Beskyt din bærbar med et sleeve eller taske fra Deluxecovers

At købe en bærbar er ikke en beslutning, de fleste tager let på. Det er jo ofte rimelig dyrt at købe en ny computer. Derfor bør du også investere i ordentlig beskyttelse til din bærbar, så den ikke går i stykker, før du er klar til at skifte den ud. Køb sleeves og tasker – klik her.

Alt du skal vide om sleeves

Et sleeve er perfekt til dig, der allerede har en taske, du vil have bærbaren i. Et sleeve passer nemlig omkring bærbaren og beskytter det mod ridser og lignende, men det fylder ikke særlig meget. Der findes naturligvis mange forskellige sleeves i et væld af stilrene designs, så du kan få den helt rigtige beskyttelse til din bærbare. Sleeves til bærbar, sleeves til Macbook, det hele findes! Du skal blot beslutte dig for, hvad for én farve og hvilket design du bedst kan lide.

Med et sleeve behøver du ikke være bange for at lægge nøglerne ned til computeren. De skarpe kanter får slet ikke muligheden for at lave ridser i den blanke overflade, og så skal du ikke gå og bekymre dig om at bruge din taske til andet end bare at fragte din bærbar frem og tilbage.

Alt du skal vide om tasker

Hvis du synes, at et sleeve ikke lige er den rigtige løsning for dig, så kan det være, at du skal overveje en taske til din bærbar. Om det så er en taske til bærbar eller taske til Macbook, så kan du helt sikkert finde én, der passer til din stil.

Tasker kommer jo i rigtig mange former og farver, men deres funktion er simpelthen at beskytte din computer fra vind, vejr og skarpe kanter. Det er så nemt at tabe sådan en tynd bærbar, når du er på farten. Så er det altså både bedre og billigere at investere i en taske, der kan hjælpe dig med at holde din computer sikker. Taskerne er desuden smarte, fordi du også kan have plads til alle de andre gode ting, du går og slæber rundt på. Fx er det rart, at du kan have en oplader med til computeren, så du ikke pludselig sidder til et møde med en død bærbar, der bare viser sort skærm.

Hvis du tænker, at du godt kunne tænke dig at have et sleeve eller en taske til at beskytte din dyrebare bærbar, så kan du bare følge linket længere oppe og købe din helt egen allerede i dag!