Beskyt dit syn, når du gamer

Kan du godt lide at game? kan du godt lide at bruge en masse tid på det? En masse god tid foran skærmen? Lige foran computerskærmen? Hvis det er hvad du bruger meget tid på, så skal du overveje at få dig nogle gamer briller. Beskyt dit syn, Blue light briller, blokerer det blå lys fra dine digitale skærme osv. Ja, det er sandt, du kan nu spille op til flere dage i træk, uden at skulle tænke over negative konsekvenser på dit syn eller din krop, selvfølgelig afhængig af, hvordan du sidder på dit sæde. Så hvis du kan lide at game, overvej om gamer briller ikke er noget for dig?

Gamer briller er bygget til den fødte gamer

Gaming briller – briller der beskytter mod 90% af det blå lys. Det er det værd. Det vil dit fremtidige jeg være glad for. Det ville du sætte pris på længere nede af vejen. Men før du kommer så langt, så kunne du måske godt tænke dig at høre lidt om, hvad det egentligt er. Kan det virkelig være rigtigt at gamer briller bare er solbriller for dine øjne, mod din computer skærm. Dette rammer rimelig godt på, hvad det præcist er. Mere komplekst er det slet ikke!

Men hvordan virker disse gamer briller så? Hvad er det, at det beskytter imod. Altså, hvad er blåt lys. Blå lys, er det lys, som kommer ud af din skærm, når den er tændt. Og faktisk behøver man slet ikke at game, for at disse briller er gode for dig. Generelt set, hvis du sidder meget foran en skærm, så kan det være sundt for dine øjne, at bruge brillerne. Se udvalget af Blue Light Briller fra Beskyt Dit Syn her. Så kan du se, at de også er ganske pæne!