Brug et rekrutteringssystem til at finde de bedste medarbejdere

Der er gang i den grønne omstilling. Det mærkes på alle fronter og ikke mindst har solcelleteknologien endeligt fundet vej til Danmark. At der gik en række år før solceller, er blevet accepteret i Danmark har sine gode grunde. Tidligere generationer solceller har simpelthen ikke været effektive nok til de danske breddegrader. De fungerede nogenlunde om sommeren, takket de lange dage. Men om vinteren var der ikke meget at råbe hurra for.

De nyeste solceller har ikke længere brug for direkte sollys, som kan være en mangelvare i det danske klima. De fungerer også med diffust lys og også med vintersolen. Godt nok er dagene korte om vinteren, men det opvejes jo af de lange sommerdage.

Hvor finder du kvalificerede medarbejdere til solenergi?

Der er gode penge i installation af solcelle anlæg. Og med de nye kontante tilskudsordninger jf. EU lovgivning vil der ske massiv fremgang i branchen. Men det kan blive vanskeligt af finde de mange kvalificerede medarbejdere den nye teknologi kræver. Det danske arbejdsmarked er for begrænset til at kunne dække behovet. Du skal nok længere ud hvis du vil finde de bedste folk før dine konkurrenter har snuppet dem.

Her har du brug for et rekrutteringssystem.

Hvad kan et rekrutteringssystem?

Det korte svar er: Stort set alt indenfor rekruttering og HR. Et online rekrutteringssystem sammenlignet med traditionelle rekrutteringsmetoder er som et tekstbehandlingsprogram sammenlignet med en skrivemaskine.

Ingen kontormedarbejder kunne i dag klare sit job med en skrivemaskine, det ville være helt utænkeligt. Med rekruttering er det ligesom. Hvis ikke du tager fordel af de nyeste teknologier og metoder som bigdata, online jobannoncer på alle relevante digitale medier, halter du simpelthen bagud dine konkurrenter som gør det.

Udover rekruttering tilbyder moderne rekrutteringssystem også andre fordels, som fx en HR pakkeløsning.