Business & Start-ups: Det er ikke så svært at blive fyrværkeri forhandler IDE: https://nytaarsteltet.dk/bliv-forhandler/

Overvejer du at blive forhandler af nytårsfyrværkeri? Det er faktisk nemmere end du tror, at komme i gang.

Uanset om du er start-up virksomhed, har igangværende forretning, repræsenterer en lokal sportsforening – så vil denne guide være behjælpelig med, de grundlæggende områder du skal være opmærksom på, inden du starter salget.

 1. Vælge den rette leverandør
 2. Myndigheder
 3. Markedsføring
 4. Drift og udlevering
 5. Container og salgsted
 6. Personale

Det kan måske virke overskueligt at læse listen, men faktisk har de fleste leverandører komplette og køreklare koncepter, og de hjælper jer i gang med alle processer, kredit, returmulighed, rådgivning og markedsføring.

 1. Punkt ét er derfor et vigtigt punkt, da den rette leverandør er altafgørende for, at i får den bedst mulige start og vejledning. Vi anbefaler AFAC eller Fyrværkerieksperten, som er landets førende importører.
 2. Det kræver tilladelse, at forhandle fyrværkeri. Dette søger i om i god tid hos jeres lokale brandmyndighed, men hele processen sker sammen med din leverandør, som kan rådgive jer i gang.
 3. Markedsføring er et typisk sted, hvor mange nye forhandlere falder i. Enten ved, ikke at komme bredt ud lokalt, via gratis PR, omdeling af kataloger eller til foreningens egne medlemmer og omgangskreds. Gode lokale tilbud trækker kunder til, ja-tak-tilbud på jeres Facebook-side, online tilstedeværelse, er nogle af de billige kanaler i nemt kan benytte til, at skaffe nye kunder i butikken fra år ét.
 4. Det kræver lidt øvelse, at udlevere fyrværkeriet effektivt. Et nemt og overskuet system i containerne med nemme plukkesedler og god oplæring af medarbejderne, er nøgleordet på de travle dage lige op til nytår. Brug de første dage i salgsperioden til at træne processerne i udlevering, hvor kundeflowet er lavere, så i er klar til det store ryk af kunder sidst i perioden.
 5. Jeres container skal stå sikkert placeret, indhegnet (evt. benyt mobilt hegn), da tyveri hyppigt sker. Vi anbefaler en forsikring af “løsøre i containere”, som du kan købe hos jeres nuværende forsikringsselskab eller ved at kontakte en Forsikringsmægler. Salgsstedet kan være i et telt på en lejet plads, korttidslejet lokaler som står ledige, i jeres eksisterende lokaler som står tomme i juleferien eller i foreningens lokaler.
 6. Bemanding er vigtig – gerne fleksibelt personale, så de kan indkaldes i spidsbelastningsperioder. På den måde holder du omkostningerne nede til lønudgifter og samtidigt tilbyder kunderne hurtig betjening, selv i de sidste dage i december, hvor salget er størst.

Vi håber du fandt vores guide brugbar, ellers er du altid velkommen til, at kontakte os for mere information om at blive forhandler af fyrværkeri til nytår.

Tilbage er der bare at ønske jer et forrygende godt salg og et rigtig godt nytår!