Danmarks nye dbu fanshop vækster med over 1000 %

Danmark har fået en ny uofficiel dbu fanshop. På siden roligan.dk kan du finde alverdens udvalg af landholdstrøjer, klaphatte, flag og hvad du ellers kunne ønske at iføre dig til den næste fodboldkamp. Der er mange, der har fået øjnene op for, hvor nemt det er når alt bliver samlet på en side. Der er ikke noget bedre, end at sætte godt gang i stemningen med den rigtige beklædning til fodboldkampen.

Fodbold kan samle nationen

I svære tider, som den pandemi, der hærger planeten for tiden, er det endnu vigtigere at finde noget at holde sammen om. Noget der kan samle os alle sammen – på afstand – og give os fællesskabsfølelsen tilbage. Fodbold har gennem mange årtier kunne bidrage med en fællesskabsfølelse, der slår de fleste andre. Der er ikke mange danskere over 30 år, der ikke husker EM i ’92, hvor de danske drenge tog guldmedaljen med hjem. Den stemning der prægede nationen dengang, gør det heller ikke svært at forstå, hvorfor en virksomhed som denne får masser af opbakning. Langt de fleste vil gerne støtte op om vores sportsudøvere når de drager ud i verden og bringer stolthed til Danmark. Om det er klædt i hvidt og rødt på sofaen foran fjernsynet, eller om det er med klaphat og tudehorn på stadionets tribuner – heppes skal der, og gerne med merchandise fra dbu fanshoppen, siger tallene.

Merchandise fra fanshoppen kan bruges til meget mere end bare fodbold

Dog er det nok ikke kun fodboldens fans, der kan tage æren for virksomhedens hurtige vækst. Håndboldherrerne har også for nyligt samlet hele nationen om skærmen, da de tog sejr efter sejr ved VM. Også her skulle der ikke spares på gearet når der skulle heppes i finalen, som man tydeligt kunne se, når der blev vist billedere hjemme fra folks stuer i TV. Fanshoppen kan nemlig bruges til meget mere end fodboldkampe. Om det så gælder andre sportsgrene som f.eks. håndbold eller ishockey, eller om det gælder helt andre begivenheder, som f.eks. en stor fødselsdag, kan fanshoppen levere alt hvad man har brug for, beklædt i Dannebrog. Der findes nemlig ikke ret mange nationer, der er gladere for deres flag end Danmark, og det kan dbu fanshoppen nemt mærke på deres hurtige vækst. Det er da, ligesom Dannebrog, noget at være stolt af.