Den bedste Bitcoin og Ethereum wallet i 2021

Hvis du er med på kryptobølgen, hvor man investerer i Bitcoin og Ethereum, så har du sikkert hørt om ordet wallet før. Det er egentlig en meget simpelt ting, du skal bruge for at opbevare kryptovaluta.

En wallet til kryptovaluta findes i forskellige former. Du kan få en på mobilen, papir, computeren eller noget helt andet. Problemet med disse løsninger er desværre, at det desværre ikke altid er sikkert nok imod hackerangreb. Du tænker sikkert, at risikoen er minimal, men sig det til alle dem, der har mistet alt deres kryptovaluta netop på grund af at de havde én eller flere af ovenstående typer wallets til Bitcoin og Ethereum.

 

I denne artikel kommer vi ind på den bedste wallet til de mest populære kryptovalutaer i Danmark og med gode råd til, hvordan du bedst muligt beskytter dig og dine penge fra hackere. Det er specielt vigtigt i en tid, hvor du modtager mange falske emails.

Ledger Nano S

Lad os introducere dig for hardware wallets og den mest populære af dem: Ledger Nano S. En hardware wallet er en fysisk enhed, der holder på din kryptovaluta. Den er meget mere sikker, fordi du fysisk har muligheden for at tjekke, hvilken adresse du overfører til, og du skal aktivt trykke på “ja” eller “nej” for at frigive en transaktion.

 

Ovenstående sikkerhed har du ikke i en traditionel wallet. Hvis en hacker har kontrol over din computer, vil han eller hun være i stand til at stjæle alle dine Bitcoins eller Ether. Dette er ikke muligt på samme måde med en hardware wallet. Her skal hackeren nemlig være fysisk til stede for at kunne trykke på “ja” eller “nej” på din hardware wallet.

 

Ledger Nano S er ekstremt populær i Danmark, og der findes en del positiv omtale om den. Ledger Nano S Danmark gennemgår alle fordele og ulemperne ved Ledger Nano S og kommer med bud på, hvor du billigst kan købe den.

Andre wallets

Ledger Nano S er selvfølgelig ikke den eneste wallet, der er tilgængelig for danske brugere – det er dog vigtigt at pointere, at det er en af de mest sikre. Hvis du bare vil lære mere om kryptovaluta og Bitcoin, kan du med fordel spare pengene på at købe en Ledger Nano S og i stedet downloade en Bitcoin wallet til din telefon.

 

Vi bør dog igen nævne, at hvis du henter en Bitcoin wallet til din telefon, bør du ikke opbevare store summer af kryptovaluta på den på grund af risikoen. Der er ingen forsikring eller lignende, der dækker tilfælde, hvor du får stjålet dine penge på den måde. Definitionen af “store summer” er selvfølgelig individuel, men kort sagt skal du ikke opbevare mere end “småpenge” på den type af wallets.