Denne artikel vil tale specifikt om en startup firma, vi har fundet – NESS.

Traditionelle virksomheder

Ness er et firma der er kommet til for at gøre op med traditionel sanering hvor kvalitet og pris ikke hænger sammen, priserne har generelt set været så høje og egentlig er det ikke kvalitet man betaler for men man har betalt for den ekspertise som de tidligere sanerings firmaer har kunne tilbyde, det har egentlig bare handlet om at man betaler meget for arbejdet fordi at ikke mange mennesker kan finde ud af det så når der endelig har været et sanerings firma som har kunne gøre arbejdet har firmaerne valgt og overvurdere sig selv og dermed taget enorm høje priser for at lave sanerings arbejde i de danske hjem.

Moderne virksomheder

Den nye måde at tænke virksomheder på nu til dags er at man ikke vurdere virksomheder på en enkelt faktor om de kan gøre arbejdet korrekt men valgt at tænke virksomheder på flere faktorer, til at starte med selvfølgelig om man er egnet til at gøre arbejdet korrekt men dernæst, hvorvidt man kan tilbyde en bedre kvalitet end de traditionelle virksomheder og til samme pris eller billiger. Ydermere tænker de moderne virksomheder også på faktorer såsom miljøvenlighed og bæredygtighed.
Ness som er et moderne og veludviklet firma basere sine visioner på om hvorvidt de kan tilbyde større værdi til klienterne end de traditionelle virksomhede, Ness går op i hvilken oplevelse kunden har fra kontakt startes til arbejdet er done og projektet er færdigt.
Ness finder det vigtigt at have en virksomhed som fremstår professionel men at man alligevel føler at man er i øjenhøjde og kan kommunikere sine ønsker til virksomheden uden at dette skal blive dyrt eller for stor afstand mellem dem der udføre arbejdet og dem der modtager ydelsen. Hos Ness bestræber vi efter være et professionelt firma, hos Ness vil vi gerne være med til at føre Danmark med ind i den nye generation hvor vi er miljøbevidste og være med til at skubbe generationen mod en bedre fremtid.

Hvorfor er vi bedre end de andre
Ness har til formål at yde den bedste kvalitet til kunderne og samtidig gøre dette hvor der også tænkes på resten af omverdenen, derfor følger Ness altid miljø eksperternes rådgivning og Ness er miljøbevidste og vil altid have til vision at ville både dig og dit hjem det bedste men samtidig have respekt for miljøet.
Det ligger i vores natur at være dem der gerne vil gå fra en opgave med oprejst pande og god samvittighed.