Derfor bør du overveje erhvervsleasing

Bilen er vigtig del af de flestes hverdag – også for visse firmaer. For eksempel er det meget for håndværkere, at deres biler er i orden og at de har plads til alt deres grej. Omvendt er det også vigtigt at forretningsmanden eller kvinden, kan have sine papirer samt computer med sig, i hans eller hendes firmabil. Det er ikke alle husstande der har to biler, og det kan derfor være en god ide at tilbyde sine medarbejder en firmabil, hvis deres job kræver at de kommer meget rundt omkring. Ved erhvervsleasing har man en stor frihed i forhold til at få skiftet bilerne ud.

 

Hvilke fordele er der ved at erhvervslease?

Erhvervsleasing er en måde hvorpå virksomheder, kan få udvidet deres bilpakke nemt og bekvemt. Erhvervsleasing gør det muligt at skifte ens arbejdsbiler ud, efter behov. Får man for eksempel en ny medarbejder, som har mere udstyr med, skal denne medarbejder højst sandsynligt have en større bil, dette kan nemt fås ved at lease en.
Frem for at skulle have solgt en købt bil, for at skulle ud på det vanskelige brugtbilmarked og købe en ny. Ved erhvervsleasing er det virksomheden som leaser bilen, frem for at medarbejderen skal bruge deres privatbil og slide på den i deres arbejdstid.
Leasing bliver fortsat mere og mere populært, netop fordi det giver overskuelighed for virksomheden og det er nemt at have med at gøre. Ved erhvervsleasing kender man alle udgifter om måneden til bilen/bilerne, og der kan ikke komme uventet ting som i sidste ende kan komme til at koste virksomheden mange penge.
Leasing vil i de fleste tilfælde være billigere end at købe.

 

Er erhvervsleasing kun for håndværkere?

Ved leasing er det som sagt let at skifte ud i bilerne, hvis der skulle komme nye medarbejder til. Det modsatte gælder dog også, at bilerne er hurtige helt at komme af med, hvis man skulle miste en medarbejder, uden at ansætte en ny.
Der er et stort udvalg af firmabiler, også når det gælder leasing. Her kan man finde alt fra den lille bybil, til den store håndværker varevogn. Erhvervsleasing er også en attraktiv løsning, hvis det fx er personbiler der leases til for eksempel udekørende sælgere.

Så nej! Erhvervsleasing er ikke kun for håndværkere. Hvis du vil vide mere om erhvervsleasing så kontakt en forhandler, som kan hjælpe. Strada Auto i Slagelse er et kvalificeret bud.

 

 

 

 

 

Leave a Comment