Derfor skal du vælge Zency som din samarbejdspartner i dit startup

Flere og flere danskere ser sig selv som iværksættere. Det at kunne skabe noget selv og være selvbestemmende over retning og egen tid tiltaler mange. Det er godt for Danmark har brug for virksomheder der kan generere jobs og give omsætning i samfundet. Det gavner de mange mennesker der hver dag har noget at stå op til og det gavner vores samfundsøkonomi.

Årsagen til det gradvist bliver mere og mere populært er mange og man kan ikke sige der er en enkelt ting der gør det. Dog er iværksætteri blevet italesat i langt højere grad de senere år hvilket giver et fokus herpå. Derdudover er der snart lavet et 2 cifter antale sæsoner af løvenshule hvilket hundredetusindvis af dansker troligt følger med i.

 

Alt er ikke en dans på roser

Det er dog vigtig at gøre sig klart, at livet som iværksætter ikke er en dans på roser. Det er benhårdt arbejdede og kræver en røvfuld selvdiciplin for at lykkedes. Derudover er det svære at du som iværksætter, især i den første tid, har rigtig mange kasketter på. Du skal være god i alt fra idegenerering til salget og den efterfølgende service herpå. Derudover skal du også lige kunne finde ud af at bogføre det hele efterfølgende således du overholder den gældende lovgivning.

Af disse årsager kan det være en rigtig god ide at starte virksomhed sammen med en partner. Det er nemlig umådelig svært at være lige god til alle ting og her er det godt med en partner. Lad dog være at vælge en partner fordi du er gode venner med vedkommende eller taler godt med ham/hende. Istedet bør du kigge på dine kompetencer og vedkommendes kompetencer. Supplere disse hinanden? Eller er i god til de samme ting? Det kan være farligt hvis i er gode til de samme ting og mindre god på de samme ting. I kan nemlig ikke supplere hinanden.

 

Derfor er Zency en god samarbejdspartner for mange behandlere

Hos Zency samarbejder vi med hundredevis af behandlere landet over. Behandlere som hver dag står op og brænder for at gøre en forskel for deres klienter. Klienter som har fysisk ondt i kroppen og måske oplever en forringet livskvalitet heraf. Det er disse behandlers passion. Det betyder også, at der er opgaver disse behandlere synes er mindre sjove og en af disse er markedsføring. En diciplin som nogle mennesker sidder fuldtids med. Nogle er sågar uddannet herindenfor og beskæftiger sig ikke med andet. Nu skal disse behandlere både være gode til at afhjælpe folks fysiske smeret samtidig med de skal kunne lave markedsføring, som for de fleste ikke er super interessant. Det er her Zency kommer ind i billedet. Vi sørger nemlig for et samarbejde til gavn for begge parter. Et samarbejde hvor vi varetager de mindre interessante opgaver for behandlerne således de kan koncentere sig om det de syntes er mest interessant, nemlig at behandle. Du kan læse mere om vores på partnerskaber på siden massørjob.