Digital iværksætter? 3 fordele ved skærmbriller der beskytter mod det blå lys / blue light briller

Da vi alle bruger mere tid foran diverse skærme i disse dage, er det endnu vigtigere at være opmærksom på virkningen af det blå lys. Cirka 6 ud af 10 voksne oplever symptomer på overbelastning af ens øjne efter brug af digitale enheder i mere end 2 timer. Symptomer inkluderer hovedpine, sløret syn og tørre øjne.

 

Briller, der inkluderer blåt lys-filtreringsteknologi, kan hjælpe med at udligne nogle af symptomerne forbundet med langvarig brug af digitale enheder.

 

 

Hvad er skærmbriller / Blue-Light briller?

 

Skærmbriller eller blå-lys briller har linser, der begrænser eksponeringen for det blå lys.

Det Blå lys kommer fra blandt andet mobiltelefoner, tablets, computere, tv, nogle pærer og solen. Denne særlige bølgelængde af lys har vist sig at kunne skade din nethinde, hvilket kan føre til synshandicap på længere sigt.

 

Skærmbriller mod blåt lys kan reducere risikoen for skade på dit øje og kan forbedre symptomer på computersynssyndrom. Selv hvis du ikke har brug for en recept, bør du overveje et par briller med skærmbriller mod blåt lys fra Beskyt Dit Syn. I disse dage er der meget få mennesker, der ikke bruger mindst et par timer hver dag på at se på digitale skærme.

 

Her er et par fordele ved at bære blå lys briller:

 

Fordel 1: Lindrer ubehag i øjet med blue light briller

 

Stort forbrug af digitale enheder kan føre til computersynssyndrom, hvor du overbelaster dine øjne. Briller med blåt lys-filteri kan forbedre dit fokus og reducere belastningen af øjet, hvilket resulterer i, at dine øjne føles mindre trætte og forbedrer produktiviteten. En anden måde at reducere belastningen af øjet er på at sikre, at du tager regelmæssige pauser fra skærmen.