Dynamics Property – et fokus

Dynamics Property en virksomhed med ét fokus

 

Dynamics Property er en virksomhed, der nu har 5 års jubilæum. Det blev stiftet for 5 år siden (2017) blev stiftet med det ene formål at skabe ejendomsadministrationssoftware, der matcher kernefunktionaliteten i de etablerede spillere på markedet. Det har været noget af rejse, hvor hele udviklingsprocessen er blevet finansieret af virksomheden selv.

 

Strategien

 

Eksisterende løsninger har vist sig meget holdbare over tid. Årsagen er at den danske lejelovgivning er meget kompleks, men for Dynamics Property er det perfekt, da det betyder høje entre barrierer.

 

Nye webbaserede systemer, løser de simple behov

 

Siden rejsen begyndte, er der kommet mange nye webbaserede løsninger til på markedet. Det er gode løsninger der opfylder ejendomsadministratoren med det simple behovs processer fuldt – tilmeld til en fin pris. De rammer imidlertid kun de mere simple scenarier. Naturligt nok er fokus på huslejeopkrævninger og Nets. Økonomistyringssystemet, har de blot ikke! Afstemninger er komplekse og rettelser må nødvendigvis håndbæres.

 

Ældre løsninger – til de komplekse processer

 

De nu 10-15-årige løsninger på markedet, løser mere komplekse behov. De har alle egen økonomistyring, hvilket i praksis er nødvendigt, hvis transaktionerne skal spores ned på lejerniveau. Økonomistyringssystemet er i disse systemer afledt af ejendomsadministrationens behov.

Dynamics Propertys løsning til ejendomsadministration er lige som de ældre løsninger bygget inde i økonomistyringssystemet, dvs. transaktioner kan spores helt ned til den enkelte lejer. Påkravsprocesser m.v. kan afvikles nøjagtigt som løsninger der har været på markedet i en årrække.

 

Ny platform sætter nye præmisser

 

Da Business Central er en del af Dynamics 365 platformen, betyder det at løsningen til ejendomsadministration anvende samme integrationsredskaber som kerne applikationen – Business Central. Det betyder åbne og veldokumenterede snitflader, således kan der integreres til Facility Managementsystemer, og naturligvis energioptimerende systemer.

 

 

Software-As-a-Service (SaaS) med det samme

 

Dynamics Property har valgt en meget speciel proces. De er gået direkte efter at publicere løsningen på AppSource. Virksomheden er overbevist om at fremtiden tilhører ”Software-As-a-Service” (SaaS) og resten blot er omveje.

Da udviklingsprojektet startede, var softwaren en anden. Det var lokale installationer og det har været en krævende proces at flytte softwaren i skyen, men det er ikke desto mindre lykkes.

 

Markedet flytter sig i skyen

 

Noget kunne tyde på at Dynamics Property har ret i deres betragtninger, da langt største delen af de gamle Dynamic NAV kunder er ved at undersøge, hvad der skal til for at komme i skyen. Processen bør typisk ske ved at kortlægge tidligere tilpasninger og kvalificere om de stadigt er relevante.

Dynamics Property er en spændende virksomhed, da virksomheden forsøger at bygge bro mellem økonomistyring, ejendomsadministration (ikke mindst de juridiske aspekter) og den seneste Cloud teknologi.

Dynamics Property holder til hos Incuba i Århus N.

 

Et ægte ambitiøst projekt

 

Dynamics Property består af 2 ressourcer, der har bygget ejendomsadministrationssystemer i sammenlagt 20 år. Per Damsgaard Nielsen (partner og konsulent) & Jonas Boas Jensen (partner og udvikler).

Det er annonceret at løsningen forventes tilgængelig på AppSource april 2022.

Set tilbage er det intet mere end ambitiøst at starte et projekt op med at bygge et markedsledende system til ejendomsadministration.