Efterforskning af forsikringssager i virksomhed

Er der mistanke om, at det i jeres virksomhed kan være sket svind eller bedrageri? Så kan yourCompany hjælpe med at efterforske jeres forsikringssager, hvor der muligvis har vist sig at være nogle uregelmæssigheder. Der er mange lovmæssige elementer at have in mente, når det kommer til efterforskning af sådanne sager. Derfor har vores konsulenter ofte baggrund og erfaring fra politi eller forsikring.

 

Det er ikke noget nogen forventer eller ser komme, derfor kan det komme som en overraskelse når I har oplevet bedrageri og pludselig står og har brug for en kompetent rådgiver til at vejlede jer igennem problemstillingen og efterforske situationen.

 

yourCompanys konsulenter har typisk erfaring fra politiet, efterretningstjenester eller fra forsikringsbranchen. Det stiller dem skarpe i at efterforske eventuelle problemstillinger, som jeres virksomhed oplever, på diskret vis. De har også det nødvendige lovmæssige indblik, det kræver at udføre en efterforskning af den type.

 

Få svar på problemet

Hvor I finder det nødvendig at udføre et baggrundstjek, kan yourCompany også hjælp med dette. Tjek af bestemte parters baggrunde kan være et vigtigt redskab under risikostyring. Nogle virksomheder søger baggrundstjek af ansøgere eller bestemte leverandører, mens andre finder det vigtigt at foretage regelmæssige tjek af personale og kunder.

 

Uanset hvad er det bestemt et vigtigt led i håndtering af sikkerhed at have overblik over eventuelle uregelmæssigheder. yourCompanys specialister kan hjælp med både hjælpe med at foretage interne og eksterne undersøgelser og I samråd med virksomheden håndtere disse efter ønske.

 

Vil virksomheden f.eks. blot lukke en sag, er det selvfølgelig en mulighed. Men vil virksomheden til gengæld fremstille dokumentationer på sagen for de påvirkede partere eller konfrontere en medarbejder, kan man også få assistance til dette.

 

Det kan også være at en virksomhed er ramt af eksterne angreb som tyveri, forsikringssvindel eller lignende som kræver svar. Det kan være vanskeligt at navigere i og vide hvor man starter med sådan en undersøgelse, men heldigvis er det også noget som yourCompany tilbyder assistance i.

 

I forbindelse med eksterne undersøgelse kan det være nødvendigt at indhente informationer som kan hjælpe med at belyse sagen. Derfor laver vi også såkaldte Open Source-undersøgelser, hvilket indebærer at indhente oplysninger fra åbne kilder og det gælder internettet som det første. Hvis I vurderer at I har behov for dette, kan vi effektivt hjælpe med at udføre denne undersøgelse.

 

Sidst, men ikke mindst, kan der også være behov for at udføre observationer for potentielt at opdage nogle bekymrende adfærdsmønstre eller lignende. Uanset hvilken sag I vil have efterforsket af sikkerhedsmæssige årsager, foretager yourCompany efterforskningen med stor diskretion og kompetence.

Søsterselskabet til yourCompany – FindMyGPS.dk – kan også assistere i efterforskningssager.