Emballage kan gør din webshop mere effektiv

Som webshop ejer kan du effektivisere din shop ved at vælge den rigtige størrelse emballage og papkasser til at sende dine produkter ud i. Samtidig kan du være med til at spare miljøet for en masse skrald fra pap og plastik, der ellers kunne have endt i havet. Med specialisering på lageret, vil arbejdsgangene også blive hurtigere, da der ikke længere er behov for, at man propper ekstra fyld ved den alt for store kasse.

Tænk på miljøet

Affald fra pakkeforsendelser er et kæmpe problem for miljøet. Businesses har derfor et ansvar for at være med til at spare miljøet for plastik. En af løsninger kunne være, at man kun gør brug af papkasser til forsendelser, da man dermed kommer af med plastikken. Det er godt at gå efter papemballage, der er FSC-certificeret, så man ved, at det er bæredygtig pap. Med den stigende interesse for at beskytte miljøet og et stigende problem med global opvarmning, er der kommet et behov for flere valgmuligheder, når det kommer til papkasserne. På den måde sparer man også pap og produktion, jo mindre kasserne bliver. Oveni hatten skal der ikke bruges lige så meget fyld i de halvtomme kasser.

Optimering af arbejdsgange

Som sagt ovenover kan man med de rette papkasser spare en masse materiale, men man kan altså også spare en masse tid. Det kan man altså ved, at lagermedarbejderen ikke skal stå og bruge tid på at finde materiale til udfyldning af de tomme huller i kassen. Det lyder måske ikke af meget, men i det lange løb er der en masse effektivitet at hente. Der findes også mange mere innovative løsninger til lageret. Det kan gøre ved at vælge en kasse, hvor der ikke er behov for eksempelvis tape i lukningen. Hvis man har behov for, at kunden skal kunne sende varer retur, kan man få papkasser, hvor der sidder en stribe tape på indersiden. Så kan kunden kan genbruge samme kasse til retur. Det er både nemmere for dig og kunden, samt det bidrager til mindre miljøpåvirkning.

Løsninger til alle slags businesses

Hvad enten en business sælger tøj eller bøger, findes der en løsning til alle. Sælger man for eksempel bøger, kan man få papkasser, der passer næsten perfekt i størrelsen. Sælger man som en business madvarer, kan man få papkasser, der er speciallavet til netop det, som laves i mere massivt pap. Så er man igen med til at spare miljøet, hvor man i stedet ville have brugt flamingokasser. Der er mange muligheder, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Det er vigtigt at alle er med til at gøre en forskel i klimakampen, og endnu bedre er det, hvis man samtidig kan gøre lagerarbejdet mere effektivt. Det er selvfølgelig ikke kun papkasser, der bruges på et lager, men det er et godt sted at starte. Der findes også mange løsninger, når det kommer til alt tilbehøret.

Tænk innovativt næste gang, din business skal bestille fragtemballage hjem.