En klassiker på hylden sikrer din indtægt

Skal man starte en virksomhed eller en forretning, er det vigtigt at have øje for efterspørgslen på forhånd. Hvad ønsker kunderne, og hvad kan sikre mig en indkomst, så mine udgifter bliver dækket? Mange nyopstartede virksomheder vil gerne skille sig ud. De vil gerne være originale og det er jo sådan set også forståeligt nok. Men det kan være en fordel at tænke sikre indtægtskilder ind i sin startup, så man ved, at man får tjent nogle ”nemme” penge. Der er selvfølgelig ikke noget, der er helt nemme penge, når man starter ny virksomhed. Men ved at forholde sig til de produkter, man sælger, og den målgruppe, som man ønsker at sælge til, kan man sikre den første procentdel af sin indtægt.

 

Udvid dit sortiment så det ikke kun er niche

Noget af det man kan gøre, er at sørge for at udvide sit sortiment, så man ikke kun sælger nicheprodukter. Ved at sælge klassikere, vil man have sikret sig en del af sit salg, så man kan få lov til at nørde og niche ved siden af. Et eksempel herpå kan være, hvis man ønsker at sælge sneakers.  Er man et sneakerhead selv, som ønsker at skabe en platform, hvor andre sneakerheads kan finde de seneste unikke udgivelser, har man indskrænket sin målgruppe helt ekstremt. Vælger man her at sætte et par klassiske modeller til salg, vil man sikre et større kundesegment og en større omsætning.

 

Man kunne eksempelvis sørge for at have et bredt udvalg af Nike Air Force 1. Man kan få den klassiske Nike Air Force 1 model i mange forskellige farver, og de bliver ofte revet af hylderne. Nike Air Force 1 går som varmt brød, og man vil alene ved at have denne model i sit sortiment sikre, at der er kunder i butikken. For Nike Air Force 1 sælger ikke kun til nørdede sneakerheads. De sælger til alle aldersgrupper og målgrupper. Når nogen er på jagt efter en Nike Air Force 1 vil de altså blive lokket ind på din platform, og købe gennem dig. Nike Air Force 1 er en klassiker, som kommer til at sælge godt i mange år endnu. Man sikrer sig altså netop ”nemme” penge, ved at sælge en sådan klassiker. Så kan man, udover at sælge Nike Air Force 1, sælge unikke modeller, som kun sneakerheads kender til og er interesseret i at købe. Her kan man få lov til at dykke ned i sin egen passion omkring sneakers og de unikke modeller. Men en klassiker, som Nike Air Force 1, på hylderne, sikrer man sig en indtægtskilde, uden at man behøver markedsføre den ekstremt. Lok derfor en stor bunke kunder ind i butikken med en klassiker, og brug din energi på at sælge de specielle udgivelser ved siden af.