Er du i restaurationsbranchen? Overvej leasing af storkøkkenet

Når du skal ud og have et nyt køkken i din restaurant eller købe nyt udstyr enkeltvis er det en fordel at lease i stedet for at købe kontant. En af de store fordele ved leasing til storkøkken er at man ikke skal have så mange penge op af lommen det betyder man er bedre sikret mod svære økonomiske perioder for en virksomhed.

Et eksempel på leasing storkøkken er dette her:

Du ønsker at starte en ny cafe og har faktisk budgettet til at indkøbe alle maskiner kontakt. Men du vælger at lease maskinerne da du gerne vil have lidt ekstra penge i baghånden hvis det nu skulle være sløvt med kunderne i starten, så er der penge til ikke at skulle lukke med det samme.

Det med at du har penge på hånden er også en fordel hvis der kommer et godt tilbud hos en leverandør du bare ikke kan sige nej til, så har du nu pengene da de ikke alle er bundet op.

Så man kan sige at lease ens udstyr har en del økonomiske fordele og giver dig mere økonomiske sikkerhed.

Hvor kan man lease storkøkken udstyr.

En samarbejdspartner er Totalt leasing som arbejder sammen med den danske storkøkkenleverandør Gastroudstyr.dk som at skaffe kunderne gode maskiner til en fair pris og tilbyde leasing på fordelagtige vilkår.

De 2 samarbejdspartnere har andet sammen i mange år og er kendt i storkøkkenbranchen som gode og stabile udbydere som mange kunder er rigtig glade for.,

Hvordan leaser man storkøkken udstyr?

Først tager man fat på f.eks. gastroudstyr.dk som har et store udbud af udstyr til det professionelle køkken. Så snakker man sammen med dem om hvilke maskiner der passer til ens behov, og man forhandler evt. en pris.

Hvis man bliver enige om en pris så vil de kontakte deres leasing partner og så tager de over for indhenter nogle leasingtilbud. En leasing partner har til formål at skaffe kunderne der bedste leasing tilbud der findes og ofte henter de flere tilbud ind fra forskellige samarbejdspartnere, så man på den måde er sikre den bedste pris.

Leasingselskabet skal ofte have regnskabet på ens butik og ens personlige årsopgørelse, og det er på baggrund af disse infoer at de udarbejder et tilbud.

Det skal ikke være usagt at jo bedre butik og økonomi man har, jo bedre tilbud på leasing vil man få. Det er fordi jo mere ustabilt ens økonomi er jo højere risiko skal leasingselskabet tage og derfor højere priser (stører afdrag)

Hvor lang tid tager leasingprocessen?

Det tager ofte mellem 7-14 dage at bliv godkendt til leasing, og det er en fordel at have ens økonomi papirer klar allerede inden man snakker med leasingselskabet. Når ens storkøkken leverandør har fået besked fra leasing selskabet at man er godkendt skal de så enten bestiller ens maskiner eller levere de maskiner man har fået godkendt. Derfor kan leasing godt være en længere proces da næsten alle firmaer først bestiller maskinerne når de har fået godkendelse og her fra skal man ofte vente 5-6 uger på at modtage ens maskiner.

Det var lidt om leasing for storkøkkener, hvis vi skal summere op så er det en fordel at lease, men man skal være obs. På at processen kan tage nogle måneder fra start til slut, så væbn dig selv med tålmodighed.

Du kan læse mere om leasing storkøkken på Gastroudstyr.dk´s hjemmeside