Ergonomiske gummimåtter kan gøre en stor forskel

Ved stillestående arbejde på samme sted hele dagen kan du opnå en enorm forskel i at kunne skåne dine ben og din ryg ved at benytte ergonomiske gummimåtter som underlag. Og som arbejdsgiver er det noget, som du bør gøre. Både for din medarbejdere og for din egen skyld.

Stillestående arbejde

Der findes en lang række arbejdsfunktioner, hvor der udføres stillestående og stående arbejde over rigtig mange timer. Det er eksempelvis ved pakkeborde, ved betjening af maskiner eller måske også ved den daglige kundebetjening. Det er hårdt arbejde for fysikken. Og det er det på flere måder. Det er specielt her, at ergonomiske gummimåtter kan gøre en stor forskel.

Ergonomiske gummimåtter

Der findes en lang række gummimåtter på markedet. Men det er ikke alle der indeholder de samme kvaliteter. Det er vigtigt for at opnå de bedste resultater at de måtter du køber til dine medarbejdere, er rigtig ergonomisk lavet. Måtterne skal være designet til at stimulere blodcirkulationen i fødderne, i benene og i lænden. Ergonomiske måtter er udviklet til at give optimal balance mellem modstanden og kompressionen. Dermed opnås også en god stimulation af musklerne. Du kan sammenligne en ergonomisk måtte med affjedringen på en bil.

Kan også nedbringe fravær

Som virksomhed kan du opnå store fordele ved at have ergonomiske gummimåtter på arbejdspladsen. For det første får du gladere og mere tilfredse medarbejdere. Det er jo altid en fordel også i forhold til produktiviteten. Men I får også med stor sandsynlighed et lavere fravær grundet sygdom hos jeres medarbejdere. I vil opleve af ondt i ryggen eller ben ikke blive en så hyppig årsag til sygemeldinger mere. Så I vil altså også opnå en stor økonomisk fordel ved at investere i ergonomiske gummimåtter

Bestil online og få hurtig levering

Det er super let at købe dine ergonomiske gummimåtter online hos Profillageret.dk. Så kan du i ro og mag sidde og udvælge lige præcist det produkt, som matcher jeres behov. Profillageret er totalleverandør af gummilister, profiler, måtter og plader. Der leveres fra dag til dag fra eget lager. Og der sælges både til private og til erhverv. Og så er kundeservice både i højsædet hos Profillageret.dk. Du kan altid skrive til dem og får hurtigt svar. Faktisk er der kun fordele ved at købe din ergonomiske gummimåtter online hos Profillageret.