Et interview med iværksætter Julie Abelstedt

Når jeg kommer ind på kontoret hver dag, kan jeg godt lide at få et øjeblik for mig selv til at blive inspireret. Viljen til konstant at lære af dine kunder, branchen og meget mere er svært, medmindre man har koncentrationen og en vilje til konstant at lære.

Jeg var ung og ekstremt forvirret over skolen. Jeg var helt sikkert ikke den eneste, men mine karakterer var ikke noget at prale af, og genert var det ord, der beskrev mig bedst. Jeg vidste, at jeg ikke var den ideelle pige “på papiret”. Så det at kunne bevise at papiret betyder ingenting og udfolde mine kreative ambitioner på egen hånd var et mål i sig selv.

 

Jeg mødte min elskede kæreste Oliver i en ung alder, og han gav mig inspiration og støtte til at starte op på min drøm. Så jeg pakkede mine tegninger og tog afsted til det fantastiske Hong Kong. Jeg vidste, hvad jeg ville med hensyn til håndværk og kvalitet. Det skulle skille sig ud fra andre smykkemærker. Fatningarbejdet og holdbarheden i hvert smykke skulle være en vindende faktor sammenlignet med andre i det prisleje, jeg ønskede.

 

Min bedre halvdel og jeg begyndte at bygge en hjemmeside https://www.abelstedt.dktil at vise mine designs frem, og jeg begyndte langsomt at sælge et smykke hver dag. Jeg kan huske den dag, Oliver hang et stykke papir på væggen med vores første månedlige indtjeningsmål, som var 10.000 kr. Den næste dag udstillede jeg mine smykker på en bakke, hoppede ind i min fars bil og tog ud for at besøge fysiske smykkeforhandlere. Jeg kan huske, hvor nervøs jeg var, da jeg skulle besøge den første butik – Min generthed var stadig en del af mig på det tidspunkt. Jeg blev afvist det første sted, jeg gik ind i, men det stoppede mig ikke, da jeg vidste, at det, jeg havde at tilbyde, var noget unikt. Heldigvis var den næste butik, jeg kom ind, interesseret på grund af indtrykket af kvaliteten. Ham der stod for butikken afgav en ordre, og jeg vil aldrig glemme følelsen af min første forhandlerkunde. Det var en drøm at se mine smykker fremvist i et butiksvindue. Han var så tilfreds med salget, og mest af alt var han glad, da så mange af hans kunder kom tilbage for at købe flere Abelstedt smykker, der kunne matche med deres første køb. Branchen taler i hjørner, så min tilfredse første forhandler spredte hurtigt ordet til andre butikker om mine smykker, og så gik det videre derfra. På samme tid voksede salget på webshoppen hver dag på verdensplan, da vi til sidst fik ordrer fra over 40 forskellige lande fra Australien til Rusland. Vi fik en stor succes online, hvilket gjorde det meget lettere at få lykkelige forhandlere, da vi kunne henvise vores publikum til dem, da de fleste stadig vil se smykkerne, inden de køber.

 

Vores Abelstedt-fælleskab med smukke kvinder, der bærer Abelstedt, vokser hver dag, og det samme gør vores sortiment af designs. Succesen har givet mig selvtillid til at udforske den måde, hvorpå vi bærer smykker, og gøre vores designs mere ekstreme og mere uden for linjerne. Og det er præcis, hvad den nye kollektion er et resultat af, som allerede er landet hos udvalgte forhandlere. Jeg er meget stolt over at kunne præsentere nogle af vores mest populære nye designs.

 

 

Leave a Comment