Et klassisk og elegant smykke

Dette indlæg er sponsoreret

 

For mange kvinder er det at bære smykker forbundet med elegance og nydelse. Det er en måde, hvorpå man kan pynte sig og pifte sit outfit op. Ligesom med tøj vælger hovedparten generelt smykker ud fra, hvilken stil de har, og hvad de ønsker at udtrykke gennem deres udseende. For nogle skal smykkerne være cool og anderledes, mens andre ønsker, at smykkerne skal være elegante og klassiske. Det er meget forskelligt og individuelt, men uanset hvilken stil du har, kan det garanteres, at du kan finde et smykke, der matcher dig og dit outfit. 

Et klassisk smykke fra Georg Jensen

Georg Jensen tilbyder den originale og klassiske kollektion ved navn Georg Jensen Marguerit også betegnet Georg Jensen Daisy. Kollektionen indebærer de populære, ikoniske og særligt kendte marguerit smykker, som kan fås i mange forskellige modeller og farver. Du kan blandt andet finde marguerit smykket som en halskæde, en broche, et armbånd, en fingerring og i andre former. Smykkerne fås både i guld og sølv, sort og hvid og i mange flere farver og kombinationer. Klikker du ind på guldsmedpade-shop.dk, kan du finde et stort udvalg af forskellige smykker i deres Georg Jensen Marguerit kollektion. De ikoniske smykker har igennem mange år været yderst populære blandt kvinder i alle aldersgrupper. Mange bærer et marguerit smykke til deres konfirmation, idet smykket passer yderst godt til en hvid kjole, og ældre kvinder nyder at bære marguerit smykker til både hverdag og til større begivenheder. 

Den royale historie bag smykkerne 

Selvom mange måske ikke er bevidste om det, så har smykkerne faktisk en royal historie, der går langt tilbage i tiden. Det allerførste marguerit smykke, der blev produceret, var en broche i guld og hvid. Brochen var ment som en gave til kongefamilien – helt specifikt til den nyfødte prinsesse Margrethe, der i dag er vores dronning i Danmark. Dette forklarer også, hvorfor kollektionen også betegnes Georg Jensen Daisy. 

 

Historien bag Daisy

Dronning Margrethes mormor hed Kronprinsesse Margaretha af Sverige. Hun blev født som prinsesse Margaret af Connaught i Storbritannien, men fik kælenavnet Daisy. Daisy betyder marguerit, og i Storbritannien er der tradition for, at man giver dette kælenavn til de prinsesser, der døbes Margaret. Dronning Margrethe er opkaldt efter sin mormor, og derfor fulgte kælenavnet Daisy med, hvilket hun også den dag i dag bliver kaldt. Det ikoniske marguerit smykke, som dronningen blev givet i gave, da hun var nyfødt, bærer hun stadig indimellem i dag. Man ser hende ofte med smykket til eksempelvis større begivenheder. Hvis du er interesseret i et klassisk, elegant smykke, kan du med fordel overveje at købe en af marguerit smykkerne fra Georg Jensen.