Få en bedre søvn end nogensinde før

Søvn er simpelthen noget af det vigtigste for mennesker, for at vi skal kunne fungere, præstere og være til i livet. Hvis man har problemer med at sove, bliver ens dage meget lange, tunge og trælse. Ofte, hvis man først er i et mønster af at sove dårligt, så fortsætter det. Det er derfor vigtigt hurtigt at få brudt den cirkel, så man igen kan være et velfungerende menneske. Se flere råd til en bedre søvn her så du ikke falder i staver!

Få en rutine

Ens krop er enormt smart, og den elsker gentagelser. Hvis du derfor har problemer med at sove, så tving din krop ind i en rutine. Det kan eksempelvis være at du ligger dig med al elektronik slukket klokken 23, og sætter din alarm til klokken 7. På den måde lærer din hjerne, at du har det her vindue hvor du skal sove, og vil derfor automatisk falde i søvn hurtigere. Du bliver lynhurtigt en super sover på den måde!

Køb en sovemaske

Du kender sikkert de der små masker man kan bruge for at dulme for alt lys. De er dog ofte lavet af super ringe kvalitet, og virker ikke efter hensigten. Hvis du derimod investerer i en ordentlig sovemaske, så kan du både opleve komfort og at alt lys faktisk bliver lukket ude. På den måde så kan din hjerne snydes til at falde meget mere til ro. Der findes mange gode mærker heriblandt Super Sover Sovemaske – se udvalget her og sov rigtig godt!

Åben vinduet

Vores krop har enormt godt af frisk luft. Det er også derfor børn i Danmark sover udenfor. Du kan derfor med fordel åbne dit vindue, så dit soveværelse bliver køligere inden du skal sove. Så kan du rigtig putte dig ned under dynen!