Få flere kunder til din bilforhandler med en effektiv hjemmeside løsning med Bilinfo API

Når du opbygger din hjemmeside til din bilforhandler, er det vigtigt at have fokus på at tiltrække flere kunder. En effektiv hjemmeside løsning med Bilinfo API kan hjælpe dig med at nå dette mål. Ved at integrere Bilinfo API på din hjemmeside kan du give dine kunder adgang til opdaterede oplysninger om biler i jeres showroom og lager, herunder priser og specifikationer, der altid er opdateret på tværs af alle jeres platforme, som Bilbasen, DBA m.m.

Dette kan hjælpe med at øge kundernes tillid og interesse i dine biler, grundet at dit online showroom altid er opdateret og indeholder de biler i rent faktisk har på lager. Det er også vigtigt at have en brugervenlig hjemmeside, der er nem at navigere og giver kunderne en god oplevelse, når de har set en bil på din hjemmeside og den så også er i det fysiske showroom.

Derudover skal du også overveje et unikt design, mange bilforhandlere vælger at gå med en løsning fra et af firmaerne der har monopol på branchen. Hvor løsningerne er opbygget meget på skabeloner, som ligner næsten alle andre bilforhandlere i Danmark, dertil så er disse løsninger meget dyre og har oftest oprettelsesgebyr, udviklings gebyr og månedlige gebyr efterfølgende, men dette kan du undgå, ved at lave lidt fodarbejde dette undersøger vi i denne artikel der er bygget på baggrund af denne guide til brug af Bilinfo Listing API.

Er det let at opbygge en API integrationsløsning til Bilinfo API?

Det korte svar er Nej, det lange svar er måske ikke så svært alligevel, men kræver du får lidt hjælp udefra. Først skal du kontakte Bilinfo Listing API gennem din Bilinfo konsulent tilknyttet din Bilinfo konto.

Her vil jeg altid anbefale, at du får styr på følgende først:

  1. Ring til din Bilinfo konsulent og få en pris (Prisen vi har forhørt os til plejer at være 529 kr. / måneden og 5.000 kr. i oprettelse, men der variere og du kan i nogle tilfælde forhandle om oprettelsesgebyret, det månedligegebyr er ikke til forhandling)
  2. Kontakt et Webbureau, der allerede ejer et hjælpeværktøj, dette kan ikke betale sig, at prøve selv med mindre man har erfaring med kodning af et JSON api udtræk. Til bilforhandler løsninger anbefaler vi Trollemedia.
  3. Derefter får du dine biler over på hjemmesiden, og du kan nu vælge om du selv har erfaringen til at designe jeres hjemmeside eller om i er ambitiøse og får den lavet hos et erfarent webbureau, her anbefaler vi selvfølgelig at bruge et webbureau der lavet hjemmesider med Bilinfo Listing API før.
  4. Afvent svar fra Webbureauet og vent indtil din løsning er færdig kodet og designet.

Derfor hvis du vælger DIY metoden og gør-det-selv, så er svaret Nej det er ikke let. Hvis du har erfaring med Bilinfo Listing API og ejer hjælpeværktøjet, så er svaret Ja, det er let og ligetil.

Burde min Bilforhandler få en nye hjemmeside med integration til Bilinfo?

Det kan være en god idé for din bilforhandler at få en ny hjemmeside med integration til Bilinfo. Ved at integrere Bilinfo API på din hjemmeside kan du give dine kunder adgang til opdaterede oplysninger om biler i jeres showroom og lager, herunder priser og specifikationer, der altid er opdateret på tværs af alle jeres platforme, som Bilbasen, DBA m.m.

Derudover kan du opbygge en unik hjemmeside, der adskiller sig fra andre bilforhandleres hjemmesider. Dette kan hjælpe med at øge kundernes tillid og interesse i dine biler. En integration med Bilinfo kan også spare din bilforhandler penge i lønomkostninger, da bilerne nu overføres automatisk til din hjemmeside.