Få hjælp til mere i din virksomhed med en virtuel assistent

Føler du også, at du har alt for travlt i din lille virksomhed? Ville du også ønske, at du havde tid til mere I hverdagen? Slås du også til daglig med at få din hjemmeside til at virke og udarbejde dine blogindlæg? Ja, så kunne det være tid for dig til at få dig en virtuel assistent.

Hvad er en virtuel assistent lige?

En virtuel assistent er en online freelancer eller konsulent, som arbejder for dig i din virksomhed, når du har brug for det. Personen hjælper dig med alle de ting i din virksomhed, som du ikke selv har tid til eller overskud til.

Når dette er sagt, så er der forskellige typer af virtuelle assistenter. Nogle virtuelle assistenter arbejder overvejende med traditionelle sekretæropgaver, som at besvare opkald, skrive dine mails og lave din kalenderstyring.

Andre virtuelle assistenter har et mere teknisk fokus, hvor de hjælper dig med at få teknikken på din hjemmeside til at virke, opsætter dine mailflows og står for en del af dine online markedsføring.

Hjemmesiden Virtuelassistent.dk er specialiseret i at hjælpe dig, som har en mindre virksomhed med en online tilstedeværelse, i udførelsen af dit online arbejde. Her kan du få god service og hjælp til mange af dine forskelligartede onlineopgaver, som du som virksomhedsejer kommer ud for i din dagligdag.

Hvad koster det at få hjælp fra en virtuel assistent?

Fordi der er forskel på det arbejde, som forskellige virtuelle assistenter udfører, er der nødvendigvis også forskel på priserne. Du kan også vælge at hyre en virtuel assistent, ellers såkaldt ’VA’ fra Fjernøsten, som kan udføre arbejdet for dig. Filippinske online freelancere og virtuelle assistenter er således kendt for at arbejde helt ned til blot fem dollar i timen.

Dog bør du være opmærksom på, at der altid vil være en kulturforskel mellem dine forventninger og så det arbejde du reelt modtager fra dem. Derudover skal du også være opmærksom på, at du typisk kun kan kommunikere på engelsk med din virtuelle assistent fra Asien.

Derfor vælger mange at få hjælp fra en dansk virtuelle assistent. Hvis du har brug for teknisk assistance til opdateringer af din hjemmeside og din online markedsføring, kan du forvente at prisen i timen er omkring 7-800 kr. ekskl. moms.

Dette er selvfølgelig mange penge. Men hvis du får frigivet tid i løbet af din hverdag, så du kan fokusere på dine egne kerneydelser og derved slipper for selv at skulle lave disse tekniske opgaver, som du alligevel ikke kan lide, så kan pengene være godt givet ud for dig.