Find dine lokale startups

Der findes startups overalt i landet. Mange forskellige kreative hjerner har skabt forskellige former for nye og innovative virksomhed eller revolutioneres måder at gøre tingene på. Flere og flere er blevet markant mere miljø bevidste og har stort fokus på at fremstille produkterne bæredygtigt.

 

Med andre ord er der i dag et stort udvalg af forskellige startups, som er utroligt interessante at lære nærmere at kende. Mange vil finde attraktive virksomheder med attraktive tilbud der ikke er set lignende før. Det er derfor værd at undersøge, hvad der rører sig på markedet.

 

Undersøg de lokale startups

 

Et godt råd er, at starte med at undersøge de mange lokale startups nærmere. Ofte er man blind for hvilke nye og innovative tiltag, der rører sig i ens respektive lokalområde. Meget ofte hører man nemlig kun om de startups der for alvor har slået igennem – men mere sjældent de startups der forsat forsøger at opnå netop fase. Ikke desto mindre har disse typer af startups forsat en masse at byde på.

 

Det er derfor ganske fordelagtigt og ideelt at undersøge hvilke startups, der befinder sig i dit lokalområde. De fleste lokalområder har en del dygtig og nytænkende iværksættere – de fortjener blot at flere og flere får øjnene op for dem. Særligt i en periode, som vi befinder os i i øjeblikket, er det vigtigt at tænke lokalt. Ikke blot med hjernen men også med pengepungen.

 

Støt lokalt

 

Det er på mange måder vigtigt at støtte de lokale – hvad end det er veletablerede virksomheder eller helt nye og grønne iværksættere, der ihærdigt forsøger at søsætte deres livsdrøm og projekt. Ofte vil lokalsamfundet og nærmiljøet nemlig ikke være det samme uden disse aktører. Uden deres tilstedeværelse vil byen og lokalområdet også ofte blive indskrænket i dens muligheder.

 

Er der flere og flere butikker og virksomheder, der må dreje nøglen om, vil det også sætte et tydeligt og direkte præg på byen. Nye – udefrakommende – investorer og iværksættere vil med stor sandsynlighed finde byen mindre attraktiv, idet frygten for at gå konkurs vil være alt overskyggende. Det er heller ikke altid fordelagtigt at være byens eneste erhvervsdrivende – der skal, med andre ord, gerne være et markede for den slags.

 

Ved at finde de lokale startups, der er i dit nærområde, vil du også åbne en døre op for en masse nye og spændende muligheder.

 

Så hvad enten du selv planlægger at starte op som iværksætter eller du bare interesserer dig for området, så undersøg hvad der er af startups i dit lokalområde. Udover at det kan give dig en masse interessante kontakter, så vil du også kunne støtte dem, som lige nu kæmper en hård kamp for at slå igennem med deres virksomhed.