Firmajulegaven: Vælg de perfekte firmajulegaver til dine medarbejdere

Det kan være lidt af et projekt at finde de helt rette firmajulegaver til dine medarbejdere – specielt når man gerne vil give en på én gang personlig og unik firmajulegave, som de samtidig bliver rigtig glade for og kan bruge til noget – mens man ikke nødvendigvis kan udvælge specifikt til 5-7-10-15-25 medarbejdere. På den ene side er julegavekataloger så rigtig smarte, fordi medarbejderne selv kan vælge firmajulegaven – men på den anden side føles det måske alligevel ikke helt rigtigt for dig med en ”generisk” julegave? Så hvad gør man så? Man vælger et oplevelsesgavekort som firmajulegaven til sin medarbejdere.

 

Et alternativ til de store fabrikker af firmajulegaver er at håndvælge julegaver fra lokale virksomheder, mindre virksomheder eller dine egne favoritter. Men det kan være en håbløs og tidskrævende proces i både udvælgelse, indkøb – og måske i værste tilfælde også bytte, hvis man rammer helt ved siden af. For hvad giver man sine medarbejdere? Specielt hvis man har så mange, så man ikke helt er klar over, om de er til gourmet-køkkengrej, grønne altankasser, stribede vaser eller noget helt fjerde – men alligevel gerne vil vise, at de er vigtige og værdsætte, uden at det bliver generisk? Så kan firmajulegaven med fordel være et oplevelsesgavekort, som de kan dele med deres børn, familie, venner, partner, kæreste, ægtefælle, forældre, søskende… eller en anden, de har kær. En oplevelse, som du har håndudvalgt til dine medarbejdere med dem in mente, skaber med sikkerhed glæde på arbejdspladsen. Samtidig skal der ikke ryddes plads til en oplevelse på hylderne, som der skal med mange af de andre, standard firmajulegaver, og en oplevelse er samtidig noget, som alle altid kan bruge. Det er en sikker vinder!

 

Næste skridt i din jagt på den perfekte firmajulegave er at udvælge den helt rette oplevelse, som favner bredt, så alle dine medarbejdere kan se sig selv i den. Det er vigtigt, at firmajulegaven både rammer Janne fra regnskab, HR-Henrik, Claus i IT og sælger-Charlotte. Og det kan være svært! For selvom jeres arbejdsplads er en fællesnævner, så er det ikke sikkert, at dine medarbejdere ellers har meget tilfælles. Måske er den ene højdeskræk, mens den anden er rædselsslagen for fart, og den tredje har fødevareallergier – så er hverken helikopterture, gokart-ræs eller madlavningskurser, der ikke tager højde for allergier, måske sagen. Måske har nogle af dem mindre børn, andre har teenagere, og andre igen ingen børn. Det er med grundigt at overveje, hvem man køber firmajulegaven til, inden man forsætter processen. For det handler altså om at finde en god oplevelse, som er tilpas unik men samtidig tilpas bred og fredelig til, at ALLE vil synes om den – uanset om de skal dele firmajulegaven og oplevelsen med deres ægtefælle, børn, søskende eller veninder.

 

Et godt forslag til et oplevelsesgavekort til firmajulegaver, som rammer en meget bred målgruppe, som er god både med og uden børn, som både kan være en romantisk oplevelse for to eller en spændende tur for hele familien, er et gavekort til en valgfri oplevelse med VisionKayak på Limfjorden ved Skive. Her kan dine medarbejdere med firmajulegaven frit vælge mellem tre forskellige typer ture i helt gennemsigtige kano-/kajakhybrider, der fungerer som enorme vandkikkerter, og kun findes ganske få steder i hele Europa. Alle kan være med på turene uanset alder og erfaringsniveau med at ro eller sejle. Med tre meget forskellige typer ture (formiddagsture, solnedgangsture og fuldmåneture), er der en oplevelse for enhver smag, og firmajulegaven føles stadig meget personlig og unik.

 

Du kan læse mere om firmajulegaver fra VisionKayak her