Gode idéer til firmafesten

Firmafester og personalearrangementer er meget væsentlige for at skabe en god arbejdsplads. Det sociale blandt medarbejderne er vigtigt at pleje, da en god social arbejdsplads vil motivere og engagere medarbejderne endnu mere. Derfor er det en god idé at holde personalearrangementer og fester, så folk har mulighed for at styrke sammenholdet iblandt hinanden. Her kommer et par gode idéer til, hvordan jeres dag kunne se ud.

Start med lækker morgenmad

Det er altid vigtigt med en god morgenmad, så man får fyldt depoterne op og dermed har energi til at klare resten af dagen. Her kunne I alle mødes på kontoret og spise sammen. Mad fra et cateringfirma er forholdsvis nemt at klargøre en morgenmad til mange mennesker. Og I kan også lave det selv, hvis det er nemmere for jer. I kan sådan set handle alt på nettet, så kan I få det leveret direkte. Det er også nemt i forhold til at få en faktura til regnskabet.

Efter morgenmad skal der gang i nogle aktiviteter. Der er muligheder for mange ting her. Det er også vigtigt at få afstemt aktiviteten med ens personale, så det bliver sjovt og interessant for dem. Her kan man som planlægger af dagen gå forskellige veje med underholdningen. Vil man lave noget anderledes, som man ikke laver særlig tit? Eller vil man lave noget klassisk, som alle kender og har prøvet som eksempelvis bowling? Eller måske vil man udfordre folk, og lave noget som kræver samarbejde og kommunikation. Uanset hvad der bliver valgt, så er aktiviteter altid gode.

Udendørs aktiviteter

Udendørs aktiviteter er altid gode, da man kommer ud og mærker den frie natur og får noget frisk luft. En aktivitet kunne eksempelvis være et o-løb, hvor der i hold skulle kæmpes om at få den bedste tid. Det kunne også være noget med mere adrenalin som eksempelvis paintball. Det kan også altid sætte gang i festen. Der er mange muligheder, og er du i tvivl – så er det altid en god idé at få inputs fra personalet.

Spisning efterfølgende

Når alle aktiviteter er slut, skal I selvfølgelig slutte af med noget mad. Afhængig af hvad man er til, så er der mange valgmuligheder. Hvis man er til klassisk dansk mad, så er der en Den Lille Kro i Aarhus, som laver helt fantastisk mad. Man kan både vælge at spise ude, men man kan også vælge at få mad med tilbage til kontoret. Og så kan musikken tændes efterfølgende, og I kan feste til den lyse morgen!