Hvem producerer egentlig døre

Man kan sælge alt. Det er ikke særlig mange, der vågner op og tænker: ”Jeg skal da producere flagstænger”. Men alligevel er der nu engang nogle, som står for produktionen af flagstænger. De færreste tænker over det til dagligt, men alt, hvad der er i vores hjem, er produceret af nogle, og der er derfor også nogle, som tjener penge på det. Det ved vi måske egentlig godt, men alligevel er der nogle ting, der er så banale, at det ikke er noget, som vi reelt tænker over.

Men nogle har grebet chancen, og lever i dag af at producere genstande eller ting, som har en funktion i alle hjem.

 

Producent af døre

Har du overvejet, hvem der producerer døre? Hvem har stået for at producere de døre, der er i dit hjem? Måske I har forskellige slags døre rundt omkring i hjemmet, og det er en helt naturlig del af vores hverdag at gå ind og ud af dem. Vi låser den op hver dag, vi kommer hjem fra arbejde, og vi lukker den for at holde på varmen i stuen. Og et sted derude er der producenter, som tjener kassen på at producere og sælge døre.

 

Det virker så simpelt. Og det er det jo egentlig også. Mange nye iværksættere vil gerne lave noget ekstremt originalt. Noget ingen har set før og som revolutionerer markedet. Men i virkeligheden kan man komme virkelig langt med at sælge et produkt, som er nødvendigt for borgerne i landet. Hvis man kan producerer noget, som er er en naturlig del af danskernes hverdag, har man allerede en målgruppe til sit produkt. Producerer man døre, har man allerede en masse kunder, der står og venter. Så længe man er i stand til at producerer døre, som er i ordentlig kvalitet og som har et spiseligt design, skal der nok være kunder at hente. Men originalitet har på mange måder overtaget markedet. Eller i hvert fald tankerne om markedet. Og der er selvfølgelig flere forskellige producenter af døre. Derfor er man også nødt til enten at skille sig ud eller gøre et stort fodarbejde, for at kunne indtage en plads på markedet. Men lige præcis døre kan man komme langt med. For har man et godt produkt til en rimelig pris, kan man indgå samarbejder med forskellige virksomheder, som laver diverse byggerier. Her vil man så kunne sælge store partier af døre, som automatisk bliver implementeret i danskernes hjem. Med et produkt som døre er det altså ikke altid nødvendigt at sælge direkte til den enkelte private forbruger. Her kan samarbejde med andre virksomheder være vejen til succes. Så måske man skulle til at overveje at gå ind i produktionen af døre? Eller måske noget lignende.