Hvor er det bedste sted at handle med aktier?

Det er 2021 og du vil gerne til at igang med at investere i aktier – men hvordan? Det er faktisk ikke lige så kompliceret, som mange mennesker gør det til at være. Selvfølgelig kan det være avanceret, hvis man altså gør dét til det, men det kan også være meget simpelt, og nogle gange er simpelt bedre end avanceret.

Du kan gøre det mega simpelt gennem Danmarks største handelsplatform Nordnet. Nordnet har et brugervenligt design og hjælpsom support samt community ved navn Shareville, hvor folk deler ud af deres holdninger og idéer til et bestemt emne eller aktie. Ikke desto mindre, vil vi anbefale dig, at du læse denne anmeldelse af Nordnet, da det vil give dig et solidt fundament til at kunne komme igang med at investere.

Nordnets månedsopsparing

Nordnet tilbyder dig som kunde, at du kan vælge et minimumsbeløb på 500 kr., som bliver indbetalt på dit depot hver måned. Disse penge vil så blive investeret i ETF’er, dog uden handelsomkostninger. Gennem en ETF (exchange traded fund) for du mulighed for at få et bredt portefølje, som er med til at minimere din risiko, da du ikke vil komme til at koncentrere alle dine penge på nogle få virksomheder, men mange. Vidste du, at 9 ud af 10 investorer ikke slår det generelle marked? Af den årsag kan det være en fornuftig idé at investere i ETF’er, da du gennem dem, vil følge markedet og ikke ende som en af de 9. Som sagt slipper du også for handelsomkostninger (kurtage), som give dig en endnu bedre chance for at lave så højt et afkast som muligt.

Spotlightaktier

Hvis du nu alligevel skulle få lyst til at vælge nogle aktier på egen hånd, så har du også mulighed for det. Hos Nordnet har de det, som bliver kaldt spotlightaktier. Det er virksomheder som ofte har en meget lille kapital i forhold til de almindeligt børsnoterede. Disse aktier kan give højere potentielt afkast, da de kan vokse meget hurtigt lige pludseligt, men der er også stor risiko, da det også kan gå den modsatte vej.

Det er nødvendigt, at man tager alting med et gram salt, og det er vigtigt, at du finder ud af, hvilken strategi, du vil bruge. Om du vil handle mindre aktivt gennem ETF, hvor du ikke behøver at analysere og følge med så meget, eller om du vil prøve at slå markedet gennem enkeltaktier, som kræver mere analyse og tid – det er op til dig. Men med det sagt, så er Nordnet oplagt til begge strategier!

Hvorfor Nordnet er det bedste sted at handle med aktier:

  • Brugervenlig platform
  • God support og godt fællesskab
  • Gode instrumenter
  • Månedsopsparing
  • Spotlightaktier