Hvordan bruges en traumeplade?

Traumeplader bruges til at beskytte kroppen mod skud og andre voldsomme våben rettet imod menneskets overkrop. Den bæres ofte under politiets eller andre sikkerhedsfolks tøj, så at disse traumeplader kan stoppe et dødeligt skud i tilfælde af angreb.

Det er utroligt vigtigt, hvis man skal bære traumeplader, at man sætter sig ind i, hvilke forskellige plader der er. Du kan læse om dette, og andre produkter indenfor sikkerhedsbranchen, lige her!

Et ekstra beskyttelseslag

Der er forskel på pladernes beskyttelsesgrad. Pladen ICW fungerer kun sammen med en skudvest, mens pladen SA anvendes alene. Det er altså lige det ekstra beskyttende lag, som kan være nødvendigt, hvis man skal beskytte sig mod skud. Køb en traumeplade her.

Der fås traumepladser som er single curved, hvilket vil sige at den er formet i en bue efter kroppen. En multi-curved sidder ekstra godt på kroppen, og har nogle flere detaljer, som gør at den er mere behagelig at have på.

Køb snitsikkert tøj

Med snitsikkert tøj er man særligt beskyttet mod skarpe genstande, og dette er ikke kun tilegnet politimænd, men også folk der arbejder i byggebranchen, og bliver udsat for skadelige materialer.

Du kan få snitsikkert tøj i mange forskellige former. Der er både t-shirts, sweatshirts, shorts, bukser og elefanthuer, så du kan dække dig fuldstændig til i det snitsikre materiale.

Beskyttelsesgrej som er testet og godkendt

Der er også en masse andet beskyttelsesgrej, som man kan anskaffe sig, hvis man skal have udstyr til fuld beskyttelse. Der er blandt andet skudsikre hjelme, så man også kan beskytte sit hoved, og skudsikre veste til overkroppen.

Det vigtigste område, som man skal passe bedst på, er sit bryst og sit hoved. En skud- og stiksikker vest er ligesom alt andet udstyr blevet testet, så du kan være sikker på, at det lever op til en vis standard.

Det er vigtigt at beskytte sig selv

Du kan finde alt indenfor beskyttelsesudstyr samlet på en hjemmeside, og dermed shoppe alt udstyr og i større mængder. Ofte er det ikke nok med blot én beskyttelsesgenstand. Der skal flere dele til, for at skabe en fuld udrustning.

Med beskyttelse til hele kroppen kan man føle sig mere afslappet på sit arbejde, hvor man på daglig basis udsættes for fare. Det er vigtigt at tage sine forholdsregler når man arbejder i disse jobs, så man fortsat kan udøve sit bedste.