Hvordan lever din virksomhed op til corona-restriktionerne?

Det kan være svært at overskue at få implementeret de restriktioner der omkring Covid-19 i sin virksomhed. Måske virker det uoverskueligt at gå i gang med. Specielt i større virksomheder, hvor der ofte er rigtig mange ansatte, kan det være svært.

Men med nogle få gode tiltag kan det lykkes at overholde sundhedsstyrelsens anbefalinger og restriktioner. Det vil være til gavn for både medarbejdere og kunder.

Beskyt dine medarbejdere og kunder med effektive værnemidler

Rengøring af kontaktflader lyder måske simpelt, men er et enorm effektivt middel mod Corona virus. Det mindsker smitterisikoen markant. Ud over rengøring af kontaktflader som borde, dørhåndtag, døre og toiletter, er der også en række andre tiltag, der bliver anbefalet i kampen mod Corona.

For eksempel kan alle kunder og ansatte bære værnemidler i form af mundbind eller visir. En god idé er at have mundbind liggende til alle kunder og andre besøgende, der kommer på virksomheden. På den måde sikrer I jer bedst. Standere eller beholdere med håndsprit kan sættes op i forhallen, ved alle toiletter og i alle mødelokaler.

Rengøringsmidler og corona værnemidler kan købes online, og ofte i større mængder til en god pris. Daglig rengøring er et virkelig godt og vigtigt redskab i kampen mod Corona. Lad din virksomhed gå foran ved at beskytte medarbejdere og kunder med effektive værnemidler.

Brug overfladedesinfektionsmiddel og gode rengøringsmidler. På den måde beskytter du dine medarbejdere og kunder effektivt.

God håndhygiejne og hold afstand

Hvis man kan få implementeret en god håndhygiejne på arbejdspladsen samt en fælles indsats med at holde den anbefalede afstand, kommer man virkelig langt i kampen mod Corona. For ikke nok med at rengøring er en vigtig factor, så er en god hygiejne og afstand det også.

Det kan være der skal gøres nogle nye tiltag i virksomheden. Måske skal skrivebordene stilles anderledes og med større afstand. Måske skal medarbejderne holde pause på forskellige tidspunkter. Måske skal der stilles håndsprit op i alle afdelinger, i alle mødelokaler og ved alle toiletter.

Der kan gøres rigtig mange tiltag rimelig hurtigt. En service man kan overveje at tilbyde sine ansatte samt kunder, kan være at stille håndcreme til rådighed. Hænderne bliver ekstrem tørre af alt den håndvask og håndsprit. Det kan være svært at overskue de tiltag der skal gøres i en virksomhed her under Coronakrisen. Men både medarbejdere og kunder samt samarbejdspartnere vil være taknemmelig for, at I gør hvad I kan i kampen mod Corona.

Køb eventuelt en corona rengøringspakke, hvor der er alle de værnemidler i I skal bruge. Til slut kan nævnes, at det er en god idé at alle medarbejdere, der møder ind på arbejde, testes for Corona hver uge.