I sne og slud får kuréren din virksomheds pakker ud

Nogle virksomheder er afhængige af, at deres pakker med varer eller reservedele kan nå frem til modtageren i tide. Ind imellem er der også sager, der haster, og som skal nå frem samme dag – og så kan det være uhensigtsmæssigt at sætte sin lid til de gængse distributører, der ofte har flere forskellige adresser, de skal nå.

 

Når det virkelig brænder på, er det i stedet langt mere sikkert og troværdigt at hyre en kurér i Aalborg og omegn til at stå for ekspreslevering af din forsendelse.

Hvad er en kurér?

En kurér er en professionel fragtmand, der leveret pakker eller papirer direkte fra én person til en anden. Det kan for eksempel være vigtige dokumenter, der skal underskrives eller bruges nu og her i en sag, ligesom det kan være store læs og ladninger med varer og reservedele, der skal frem til en kunde eller en slutbruger.

 

Som udgangspunkt er der ikke hverken den afstand eller type levering, der er for stor. Det vil sige, at alt efter hvilke behov man som virksomhed har, så sørger kurérfirmaet for at sende det køretøj, opgaven kræver.

Sikker levering fra A til B

Hos Mini Express tilbyder de kurérkørsel i hele landet. Det betyder altså, at det ikke kun er internt i Aalborg kommune, at man har mulighed for at benytte sig af kurérens services.

 

Har du eksempelvis en pakke, der skal fra Hirtshals til Vejle, fra Odense til København, eller en reservedel der skal fragtes fra din virksomhed i Midtjylland til en af landets små byer, så kan kuréren hjælpe dig.

 

Mini Express har kurérer udstationeret i hele landet, så der altid er assistance inden for rækkevidde. Generelt lyder politikken, at når man hyrer en kurér hos Mini Express, står denne klar på pick-up adressen inden for 60 minutter, fra man har taget kontakten.

 

Der er altså ikke kun tale om en sikker og troværdig service, men også om en effektiv distributionsmulighed, hvor man er forsikret om, at pakken når frem til den helt rette modtager inden for den aftalte tid.

Mulighed for fast distributionsaftale i hele Danmark og Europa

Det er imidlertid ikke kun ekspresleveringer, Mini Express beskæftiger sig med. Selskabet tilbyder også next day delivery samt faste distributionsaftaler med forskellige erhvervstyper i landet.

 

Det vil sige, at du både har mulighed for at booke en kurér på forhånd, ligesom din virksomhed kan indgå en aftale om større distributionsopgaver generelt.

 

Som en ekstra bonus er man heller ikke begrænset til de danske veje. Mini Express leverer også pakker og dokumenter rundt om i Europa, hvis man har behov for det.

 

Der er altså tale om en all-round service, der giver din virksomhed de bedste forudsætninger og den nødvendige sikkerhed og tiltro til, at forsendelser når frem og bliver behandlet med yderste respekt og diskretion – uanset hvor den skal fra og til.