Kom til tandlægen i Parkens nye tandlægeklinik

Det er vigtigt, at man har en god tandlæge, så man kan passe godt på sine tænder. Det kan være, at du lige nu mangler en god tandlæge? Hvis du bor tæt på Parken, så bliver du sikkert glad for at høre, at du nu kan komme til tandlæge i Parken. Der åbner nemlig en ny tandlægeklinik, og det er noget, som du kan benytte dig af.

Hvorfor skal man gå til tandlægen?

Men hvorfor er det egentligt, at det er så vigtigt, at man husker at gå til tandlæge? Det er vigtigt, fordi det kan have store konsekvenser, hvis man ikke gør det. Det kan faktisk ende med, at du bliver syg i munden, og så er det altså ikke sjovt længere. Hvis du virkelig er dårlig ved dine tænder og ikke tager til tandlægen, så kan du også risikere, at dine tænder begynder at falde ud. Så er det klart, at det slet ikke er sjovt mere. Det kan være, du skal sørge for at komme til tandlægen, mens du stadig har sunde og raske tænder? Du kan jo altid besøge tandlæge østerbro, hvis du mangler et sted.

Sig det til dine veninder

Husker dine veninder at gå til tandlægen, eller er det også noget, som de skyder lidt hen i vejret? Hvis det er det sidste, så kan det være, at du skal være den, der får givet dem det endelig skub til endelig at tage til tandlæge. Du skal tænke på, at du jo faktisk også gør dem en tjeneste, fordi de kommer til at passe bedre på deres tænder. Hvis dine veninder også bor i Parken, så kan I jo med fordel have den samme tandlæge.

Er du bange for tandlæger?

Der er også mange, der undgår tandlægen, simpelthen fordi de er for bange for at tage derhen. Hvis du selv lider af tandlægeskræk, så er det noget, der er meget vigtigt, at du får talt med din tandlæge om. Tandlæger er meget vant til at have patienter med tandlægeskræk, så de kan helt sikkert hjælpe. Hvis det mere er den efterfølgende regning, du er nervøs for, så kan du altid sørge for at melde dig ind i Sygeforsikring Danmark. Så giver de dig nemlig et tilskud hver gang, du har været til tandlægen. Så bliver det ikke så svært at betale. Det kan også i sidste ende blive meget dyrt, hvis du ender med store problemer.