Limited editions og deres potentiale – Guide til limited edition

Der er mange der taler om limited editions. Det er på mange mode virksomheders agenda at få skabt det her limited edition tøj.

 

Mange ønsker at købe tøj som er limited edition, fordi man får en følelse af at have noget unikt, men med tøj med tryk, så er man helt sikker på det. Tøj med forskelligt tryk er nemlig en måde hvorpå man selv kan skaffe noget limited edition. Man kan faktisk næsten være sikker på at der ikke er andre der har disse genstande, fordi at der ikke er andre der kan bestille den samme vare, medmindre de ser dig med den på, eller du fortæller omkring det til andre. Det er en smart måde at få limited edition på uden at løbe på de problemer der er med limited edition tøj.

 

Hvad er der af problemer med tøj af limited edition?

Når man laver tøj som er limited edition, så er det dyre varer i forhold til de materialer der bliver brugt for det meste af tiden. Årsagen til dette er fordi at der i forbindelse med en limited edition ikke udbydes så mange varer. Årsagen til dette, er at limited edition betyder at der kun laves et hvis antal varer. Dette er ligegyldigt hvor høj efterspørgslen på produkterne er. Som konsekvens betyder det at man ikke kan effektivisere på produktionsomkostningerne, fx ved at tilbyde varerne til en lavere pris ved at lave mange. Der er mange virksomheder som benytter dette.

 

 

Limited edition – Hvorfor er det populært?

 

Ens limited edition er en måde at skabe high end varer på. Der skabes for det første en speciel følelse hos de mennesker som vælger at købe varerne. det gøres der fordi at man føler sig speciel, fordi man køber noget specielt tøj. Dette tøj er der lav sandsynlighed for andre går rundt i. Det betyder, at man kan føle sig speciel. Specielt trøjer er populære med limited edition. Er man interesseret i  sådan en, så kan man lave sin egen hos en tryk forretning så som hos https://www.nordictryk.dk/tryk/tryk-pa-trojer/.

 

En trøje som er lavet af limited edition kan gøres selv ved at man designer sit eget logo og sætter det på en trøje. Desværre må dette tøj ikke videresælges, pga. copyright, men man kan altså få lavet sin helt egen trøje, som andre ikke kan få fat i. Fordelen ved at gøre det, er at man kan spare en masse penge. Som tidligere nævnt så er det dyrt at benytte sig af limited edition varer, og derfor, så kan man designe sine egne uden de helt store omkostninger. Der er dog stadig nogle imitationer i forhold til hvad man kan designe.