Økologisk tandpasta til dine tænder

Børst dine tænder med omtanke og gør et godt indtryk til dit business møde

Tandbørstning kan også være med på den grønne bølge

Noget af det bedste, du kan gøre for dig selv, er at børste dine tænder. Forskning viser, at det at pleje sine tænder er direkte livsforlængende. 

 

Tandbørstning er et dagligt tilbagevendende ritual, og et nødvendigt ritual. Det moderne menneske lever længere end urmennesket, og det er blandt meget andet fordi, vi holder en rigtig god hygiejne. Tandbørstningen er et af de vigtigste parametre og bestanddele af den daglige hygiejne hos det moderne menneske og en stor del af det, der adskiller os fra dem, vi var før, til dem, vi er nu.

 

Der er dog også meget godt at sige om dem, vi var før. Urmennesket svinede ikke i naturen og forårsagede ikke CO2 udslip, der skadede moder jord. De levede i pagt med naturen, men de havde rigtig dårlig ånde, og de levede ikke så længe. Det at forlænge vores levealder har været i udvikling gennem årtusinder. Her kommer hygiejne i spil.

Økologisk tandpasta

Hop med på den grønne bølge og find dig en økologisk tandpasta samt en bambus tandbørste til din tandbørstning. Sådan kan du nemlig bidrage til den grønne omstilling, når du tager dig af dig selv. 

 

Det er slet ikke noget dårligt scenarie; at stå op om morgenen, børste sine tænder, og lave samme manøvre, før du går i seng om aftenen for således at starte og slutte dagen med at gøre noget godt for dig selv samtidig med, at du gør noget godt for miljøet.

 

Man kan eksempelvis finde en tandpasta tube, som består af 95 % PEFC-certificeret grantræ af savsmuld fra tyske snedkere. Selv låget er miljøvenligt, da det er fremstillet af rester fra grantræer.

 

Tandpasta tabletter

Prøv også nogle naturlige, veganske og økologiske tandpasta tabletter uden fluorid. Det er et lidt anderledes valg, men man vænner sig hurtigt til det. Tandpasta tabletterne er mere miljøvenlige end almindeligt tandpasta i form af creme, da man sparer på konserveringsmidler i produktionen af dem.

Tandbørste

Når du nu har valgt at bruge en økologisk tandpasta, kan du også vælge at bruge en miljøvenlig tandbørste. Hvad med at vælge en tandbørste i økologisk bambus!

 

Bambus er et rigtig godt materiale, hvad angår reducering af brug af sprøjtemidler og pesticider. Det er nemlig en sort, der er meget nem at dyrke, og den kan gro op på sin fulde højde i løbet af meget kortere tid end træsorter og det uden brug af miljøgift og alle mulige skadelige stoffer. Derfor er bambus, vel at mærke, økologisk bambus, et af de bedste miljøvenlige materialer, der findes.

Tandtråd og tandstikker 

Brug af tandtråd og tandstikker er livsforlængende, da det forlænger dine tænders levealder. Også disse produkter findes i mere miljøvenlige udgaver til den grønne forbruger, som gerne vil gå endnu et skridt på vejen hen mod den grønne omstilling.

 

Det er ikke nok at børste dine tænder. Du skal også rense i mellem dine tænder for at undgå plak og tandsten, som både giver dig dårlig ånde og kan forårsage huller i tænderne. Så husk at give dig selv tid til at rense dine tænder, når du alligevel er i gang med at børste dine tænder. Dine kolleger og samarbejdspartnere vil takke dig, i stilhed, for din gode ånde.