Optimere dine annonce opslag

Står dit firma og skal lave en annonce på google, men er I bange for at det forsvinder i alle de andre googlesøgninger? Der er heldigvis hjælp at hente.

SEO

Langt de fleste, der søger på google, bliver altid på den første søgeside, så derfor vil det være nemt for din annonce at forsvinde i mængden og aldrig blive set, hvis den ikke er på den første side. Her er det, at I kan finde hjælp. SEO står for søgemaskineoptimering og gør, at din søgning kommer længere frem, når man søger på Google. SEO-bureauer kan hjælpe dit firma med at lave en strategi og få din søgning op som noget af det første, når man søger efter det, som I udbyder.

Et SEO-bureau vil også holde øje med, hvordan strategien forløber for dig, og så vende tilbage til dig, så I kan beslutte, om det skal fortsætte som det gør, eller om I skal omlægge strategien. Det kan være, I ikke mener, at jeres søgning kommer op tidligt nok, så kan I lægge en strategi, som sørger for, at jeres annonce kommer op inden for de første fem søgninger.

Det kan være svært at sikre sig et klik

Rigtig mange annoncer på Google bliver aldrig klikket på. Faktisk er det over 50% af de annoncer, som bliver lagt på Google, som aldrig får nogle besøgende. Derfor er det en god ide at vide, hvordan brugere og kunder kommer frem til ens side, når de søger på Google. Kommer jeres annonce på i annoncelinksene øverst, eller ligger det nede i de almindelige søgninger? Hvor langt ligger den nede i søgningerne, og hvordan kommer man frem til jeres annonce – altså hvad skal man søge på for at finde frem til jer?

Det er ting, som er vigtige at være opmærksomme på og derfor kan det være en gode ide at lave et samarbejde med et SEO-bureau. SEO-bureauer er vant til at arbejde med alle de problemstillinger, der opstår, når man skal sætte en annonce på Google og ved, hvordan man optimerer ens søgning bedst muligt.

De gør det professionelt og kan nemt hjælpe dig med at lave en ny strategi, hvis den første ikke virkede optimalt. Det er kun 2% af brugere, der hopper videre til side to på Google, så det kan være en god ide at få hjælp, så I kan sørge for, at jeres annonce bliver set.

Få hjælp til dit SEO fra Seo i Horsens.