Privat uddannelsesinstitution udfordre traditionelle måder at tænke uddannelse på

Traditionelt set er der en helt bestemt forventning til, hvordan en uddannelse er bygget op og hvordan man opfatter begrebet uddannelse. Netop denne forudindtaget opfattelse af uddannelsesmarkedet i Danmark ønsker Nordic Online Academy at bryde med. Der kan være mange forskellige måder at tage en uddannelse på i dag, hvor en online uddannelse er én af dem. 

 

En af grundstenene i Nordic Online Academy er at skabe fuld fleksibilitet hos de studerende, så den studerende har 100% ejerskab over sit eget uddannelsesforløb, hvor den studerende kan tilpasse det netop den hverdag han/hun har. Med en online uddannelse fra Nordic Online Academy kan du nemlig studere hvor du vil, hvornår du vil og i dit helt eget tempo. 

 

Som privat uddannelsesinstitution forstår Nordic Online Academy vigtigheden af at skabe værdifulde og praksisnære uddannelsesforløb indenfor de forskellige fagområder, som gør stort indtryk på den studerende både før, under og efter deres uddannelsesforløb. Selvom det er en online uddannelse, så er en af de vigtigste ting for Nordic Online Academy at forsikre den studerende om, at der sidder et hold på den anden side, som er mere end klar til at svare på spørgsmål, vejlede og stå til rådighed for sparring, når den studerende har brug for det. 

 

Med en online uddannelse fra Nordic Online Academy får du et uddannelsesforløb, som giver dig kompetencer og færdigheder, som er direkte anvendelige i erhvervslivet, da alle uddannelsesforløb er skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel. 

 

Hvem er Nordic Online Academy? 

Nordic Online Academy er en yderst fleksibel og moderne online uddannelsesinstitution. De kan tilbyde dig en lang række praksisnære online uddannelser, som er udarbejdet med udgangspunkt i efterspørgsel fra erhvervslivet. 

 

En online uddannelse hos Nordic Online Academy er udviklet i samarbejde med udvalgte eksperter indenfor de enkelte fagområder, som hver især deler ud af deres egen viden og erfaring fra flere år i branchen. En god måde at lære på, er at lære af nogle, som allerede har flere års erfaring og succes i branchen. De vil derfor dele ud af alle de små fodfejl, de selv begik i deres egen rejse på vej ind i branchen, hvilket giver dig muligheden for selv at undgå at begå de samme fodfejl og dermed spare både tid og penge ved at gøre det rigtigt fra starten. 

 

Vil du med på rejsen? 

Går du selv med drømmen om at springe ud i et helt nyt erhverv? Så har vi en online uddannelse til dig. Hvad enten du drømmer om en kostvejlederuddannelse, indretningskonsulent uddannelse, makeup artist uddannelse, programmør uddannelse, sexolog uddannelse eller en fotograf uddannelse, så har vi et uddannelsesforløb til dig. 

 

Tag med på rejsen og se vores udvalg af online uddannelse hos NOA.