Sådan får du mere ud af din tid som ambitiøs iværksætter

Hvis du er en ambitiøs iværksætter, har du helt sikkert en masse ting, du skal tage stilling til. Det er vigtigt, at du udnytter din tid bedst muligt for at få mest ud af dagen. Her kommer vi ind på, hvordan du kan booste din produktivitet med meget få ændringer.

Stå tidligt op eller gå sent i seng

Hvis du arbejder i de timer, hvor andre folk er vågne, så kender du sikkert til det at få mange notifikationer på telefonen. Det er de færreste, der kan ligge deres telefon væk, og det er vi klar over. Derfor får du dette råd: Hvis du arbejder, når andre folk sover, så er antallet af notifikationer på din telefon meget lavt.

 

Har du en familie eller bor med andre, så får du også fred og ro til at udføre dit arbejde. Får du det, så bliver du automatisk mere produktiv.

Køb en docking station

Der gik ikke lang tid, før de store virksomheder begyndte at give deres medarbejdere docking stations med hjem under nedlukningen i 2020. Dette skyldes, at der er en meget klar sammenhæng mellem antallet af skærme og produktiviteten. De fleste folk arbejder på en bærbar computer i størrelsen 13 tommer til 15 tommer. Man kan sagtens få klaret en masse opgaver, men det er bare meget nemmere, når man har 2 ekstra skærme.

 

Ikke nok med at din produktivitet stiger, så bliver det også bare nemmere at have med din computer at gøre. De fleste docking stations kører med USB-C eller ThunderBolt (TB). Dette betyder egentlig, at du bare skal tilslutte et enkelt kabel til din computer fra din docking station, og så er alt tilsluttet. Din docking station kommer også til at fungere som en oplader – nu har du altså to opladere. Du kan lade den ene ligge i tasken, og du behøver ikke at tage den op, hver gang du kommer hjem. Lille ting, kæmpe forskel.

 

Det er en god ide at læse op på, hvad man skal være opmærksom på, når man køber en docking station. Du kan læse mere om køb af docking station her.

Sæt tid af til arbejde

Hvis du arbejder hjemmefra, så kan det være meget nemt at lave alt muligt andet. Der er ingen, der holder øje med dig. Der er dog et par tricks til at få din produktivitet op. Du kan downloade en såkaldt Pomodoro timer eller finde en online app. Pomodoro fungerer på den måde, at du arbejder i 25 minutter, hvorefter du holder 5 minutters pause. Dette fortsætter du med at gøre, indtil arbejdet er færdigt (eller din arbejdsdag er slut). Det er overraskende meget, man kan klare på 25 minutter med fuldt fokus.