Sådan finder du af, om du skal have en online freelancer til at hjælpe dig

Hvis du er lille erhvervsdrivende med dit eget firma, så er det helt sikkert, at du har alle kasketterne på, når det gælder om at drive virksomheden frem og vækste den. Det kan være, at du er psykolog eller coach. Det kan være, at du er en personlig træner for ivrige idrætsudøvere.

 

Uanset hvad, så har du med garanti en hel masse opgaver, som du skal varetage ud over din kerneydelse. Din hjemmeside skal opdateres. Din online markedsføring skal holdes vedlige. Det kan være, at dit firma har en tilstedeværelse på de sociale medier, som der skal fremstilles materiale til. Hvordan skal du dog få tid til det hele?

 

Find ud af hvilke opgaver, du kan outsource

Hvis du er i denne situation, så bør du helt sikkert overveje at outsource nogle af dine opgaver til en freelancer. Du kan bedst få dig et overblik over, hvilke opgaver du kan outsource, ved at lave en detaljeret plan over, hvordan du bruger din tid.

 

En sådan oversigt kan du nemt lave ved notere dig, hvordan du bruger din tid for fordelt på 15 minutters intervaller over hele dagen og notere ned over to uger.

 

Når du har gjort dette, så er det nemt at danne sig et overblik over, hvordan du bruger din tid. Så skal du dernæst bruge tre farver og markere dine aktiviteter. Disse markeres med grøn, for aktiviteter, som du kun selv kan lave. Ting, som du i princippet kan lave selv, men som bør outsources, markeres med gul. De aktiviteter, som du slet ikke selv skal bruge din tid på, som eksempelvis regnskab, markeres med rød.

 

Nu har du en god liste med et godt overblik over hvilke opgaver, som du kan outsource. Som udgangspunkt giver det god mening for dig at outsource de ting på din oversigt, som du har markeret med gul.

 

Hvor kan du finde en freelancer til at hjælpe dig

Hvis du har besluttet dig for at få hjælp til noget af dit arbejde med en online freelancer, så skal du ud og finde en. Heldigvis er der mange freelancere tilgængelige i Danmark og faktisk i hele verden, som er klar til at hjælpe dig.

 

Langt de billigste freelancere online finder du i Filippinerne, Afrika og Indien via platforme online så som Upwork.com. Her skal du dog være opmærksom på, at der altid vil være en sproglig og kulturel barriere, hvis du sætter en freelancer fra udlandet til at hjælpe dig med dine opgaver i Danmark.

 

En dyrere mulighed, men som nok også er en del bedre i længden, er at få dig en dansk freelancer eller virtuel assistent til at hjælpe dig med dit arbejde. Du kan finde en freelancer her, som både taler dansk, engelsk, tysk og sågar kinesisk.

 

Mulighederne er mange for dig, hvis du er parat til at hyre din første online freelancer til at hjælpe dig med at nå mere i din virksomhed.