Sådan laver du en hjemmeside

Hvis du gerne vil starte din egen virksomhed virksomhed eller bare har tænkt over ideen om, at starte sin egen virksomhed, så ved du nok også godt, at du skal have en hjemmeside. I dag er rigtig mange kunder nemlig online og derfor er det også bare vigtigt, at de kan finde dig online. Der er selvfølgelig nogle virksomheder, som kan klare sig uden hjemmesider, men de fleste mellemstore og store virksomheder kan ikke klare sig uden en online tilstedeværelse.

 

Men hvis du er kommet i gang med at undersøge junglen af muligheder for hjemmesider og webshops, så ved du også godt, at det er svært at finde rundt. Der findes utroligt mange systemer, som du kan vælge imellem og det er svært lige at vide hvilket system, som passer til dig. I denne guide giver vi dig nogle tips og tricks, som du kan bruge til at oprette din egen hjemmeside.

 

Hvilket hjemmesidesystem skal du vælge? (WordPress, Shopify eller et andet)

Hjemmesidesystemer, som også kaldes CMS-systemer, findes i mange udgaver. Der findes utroligt mange forskellige systemer og det kan være svært at finde ud af, hvilket system som du skal bruge. Det er nemlig vidt forskelligt fra virksomhed til virksomhed hvad som er bedst til dig. Hvis du for eksempel bruger WordPress, som er et system med meget frihed, så skal det være du skal finde en udvikler, som kan hjælpe dig med WordPress. Du kan også kaste dig ud i det selv, hvilket heller ikke er umuligt. Fordelene ved WordPress er, at der findes utroligt mange udvidelser hvilket gør, at du kan lave næsten alt i systemet. Derudover findes der også utallige temaer, som du kan vælge imellem. Derfor er der næsten ingen grænser for hvad du kan lave. Du kan også vælge et system som Shopify. Shopify er et mere lukket system fordi, at du ikke selv ejer koden. Derfor skal du også huske på, at hvis du vælger WordPress, så skal du også selv sørge for hosting. Ved Shopify får du hosting med.

 

I forhold til prisen på forskellige CMS-systemer er der også forskel. WordPress er i sig selv gratis at downloade. Det betyder dog også, at du selv står med filerne og med ansvaret hvis noget går galt. Derudover skal du også selv finde et hostingselskab, som du kan have din hjemmeside hos. Fordelen er, at WordPress ofte er billigere end alternativerne fordi, at du kun betaler for domæne og hosting. Andre systemer som Shopify er mere lukkede, og ofte også dyrere. Det er ofte nemmere at lave en webshop i Shopfy, men også en smule dyrere.

 

Så hvad skal du vælge til din virksomhed? Der er ikke noget enkelt svar desværre. Det gælder om at undersøge markedet og finde ud af hvilket system, som passer bedst til din virksomhed.

Leave a Comment