Sådan opretter du et ApS hurtigt og nemt

Det kan være en skræmmende opgave at opret ApS, især hvis du ikke er bekendt med processen. Det er her, vi kommer ind i billedet. Hos StiftSelskab.dk har vi gjort det til vores mission at hjælpe dig med at oprette dit ApS hurtigt og nemt. Vi leverer alt, hvad du har brug for for at komme i gang, herunder juridisk rådgivning, udarbejdelse af stiftelsesdokument, udarbejdelse af vedtægter, registrering hos Erhvervsstyrelsen og meget mere. Desuden tilbyder vi et gratis tilbud, så du kan komme i gang med at oprette dit ApS allerede i dag

 

Hvad er et ApS?

Et ApS er en selskabsform med begrænset ansvar i Danmark, der er velegnet til små og mellemstore virksomheder (SMV’er). Selskabets ansvar er begrænset til selskabets aktiekapital, hvilket gør det til en attraktiv mulighed for iværksættere, der ønsker at begrænse deres personlige økonomiske eksponering. Et ApS kan være ejet af en eller flere aktionærer, og der er ingen krav til minimumskapital

 

Fordele og ulemper ved et aktieselskab (ApS)

Der er flere fordele ved at oprette en aktieselskabsform i Danmark

– Begrænset ansvar: Som tidligere nævnt er aktionærernes ansvar begrænset til størrelsen af deres respektive aktieposter. Det betyder, at aktionærernes personlige aktiver er beskyttet i tilfælde af, at selskabet bliver sagsøgt eller går konkurs.

– Let at oprette: Et ApS kan oprettes relativt hurtigt og nemt, især hvis du bruger en tjeneste som FoundApS.

– Skattemæssige fordele: Der er flere skattefordele forbundet med et ApS, herunder muligheden for at trække forretningsudgifter og tab fra andre indkomstkilder.

– Attraktivt for investorer: Venturekapitalister og andre investorer er typisk mere villige til at investere i en virksomhed med begrænset ansvar end i en enkeltmandsvirksomhed eller et partnerskab.

 

Der er dog også nogle ulemper ved at oprette et ApS

– Dyrere: Fordi et ApS medfører mere administrativt arbejde end en enkeltmandsvirksomhed eller et interessentskab, er det typisk dyrere at oprette og drive.

– Mere bureaukrati: Et ApS kræver også mere bureaukrati end en enkeltmandsvirksomhed eller et partnerskab. Der skal f.eks. regelmæssigt afholdes aktionærmøder, og der skal føres referat af disse møder.

– højere skatter: Selskabsskattesatsen for et ApS er 25 %, hvilket er højere end satsen for en enkeltmandsvirksomhed (15 %) eller et partnerselskab (22 %). Desuden skal der betales kildeskat på udbytte, der udbetales til aktionærerne (41 % for ikke-residente personer).

 

Få et gratis tilbud om at oprette dit eget APS i dag! Er du klar til at komme i gang med at oprette dit eget APSR’? Tag kontakt til os i dag for at få et gratis tilbud. Vi hjælper dig gennem hele processen, så du kan fokusere på at drive din virksomhed i stedet for at bekymre dig om papirarbejdet. Kontakt os nu, og lad os hjælpe dig med at få styr på det hele!