Send dine erhverspakker via et indleveringssted

Hvis du er ejer af et internetfirma, så kender du nok til problematikken, med at finde den bedste leveringsservice. Det handler om, at man skal finde den bedste pris hos et leveringsfirma, samtidig med, at kunden får den bedste mulige oplevelse. For mange kunder kan hjemmelevering være et irritationsmoment, eftersom man ofte ikke er hjemme når postbuddet kommer, eller man skal betale ekstra. Derfor er det en god ide, at man indleverer kundernes pakker i pakkeshops, så de selv kan hente pakkerne når de har tid. Så sparer både du og din kunde penge, samtidig med at kunden får en bedre oplevelse. Du skal bare vælge hvilket firma, der skal levere dine pakker. Find leveringsteder nær din kunde på GLS’ ellers DAO’s hjemmeside, hvis du har behov for at se, hvor det nærmeste leveringssted er.

DAO og GLS

Generelt er der to firmaer, som har god og hurtig levering, og det er DAO og GLS. DAO og GLS har også mange indleveringsteder, hvilket gør det nemmere for kunden at hente sin pakke. Det er nemlig nemmere for kunden at få sine varer, hvis indleverings stedet er tæt på. Med DAO indlevering får kunden en kode, som der skal siges højt når man står på indleveringsstedet. Det er altså ikke nødvendigt med ID eller lignende, da koden i sig selv er ID. Dette skaber både en billig og behagelig fragt oplevelse for din kunde, hvilket i sidste ende vil pege tilbage på dig.

Selvom du, eller dit firma, ikke har noget med fragten at gøre, så vil det for kunden alligevel føles som om, at det er jeres skyld at fragten var langsom. Derfor er det også vigtigt at vælge et fragtfirma der er hurtigt. GLS har efterhånden været mange år i Danmark, så der er også mange GLS indleveringssteder.  Det betyder, at man kan komme endnu tættere på kunden, når pakken skal leveres og kunden skal gøre endnu mindre for at få sin pakke udleveret.

Find leveringsteder

Når du sender dine pakker med DAO eller GLS, gør du det nemt for dine kunder at finde leveringssteder. Du behøver ikke selv at bekymre dig om at finde det leveringssted, der er nærmest din køber, men kan trygt overlade det til DAO eller GLS. Begge firmaer har endda en find leveringssteder-app, som gør det nemt for køberen at bestille til det nærmeste leveringsted.

Med find leveringsteder tjenesten bliver det nemt både for dig og din kunde, at handle over nettet. Din kunde kan derudover selv bestemme, hvornår pakken skal hentes.