Send dine kunders pakker billigt via DAO / GLS pakkeshop

Fragtpriser og porto. Det evindelige problem for dem, der ejer en webshop, og kunden, der ønsker at handle på nettet.

Send dine kunders pakker billigt ved at få dem leveret til en DAO / GLS pakkeshop. Læs mere her.

Brug DAO / GLS pakkeshop

Når du som virksomhed skal sende pakker, er det evige problem porto og fragtpriser. Dels skal du tage hensyn til kunden, der sjældent har lyst till at betale for meget for fragt, og dels har du din egen økonomi at tage hensyn til.

Er du samtidig en lille, selvstændig butik, så kan det være svært at få nogle gode aftaler om billig fragt i hus med fragtfirmaerne. Derfor kan du med fordel benytte dig af muligheden for DAO / GLS pakkeshop.

I supermarkeder, i kiosker, på tankstationer og mange andre steder. De skyder op over det hele! Når du benytter dig af en DAO / GLS pakkeshop i nærheden af din virksomhed eller butik, skal du blot samle dagens pakker sammen, bestille og udskrive labels hjemme på pc’en, og aflevere pakkerne i fx din lokale DAO pakkeshop. Herefter vil dine kunder modtage besked i form af SMS eller e-mail om, når pakken er ankommet til en DAO / GLS pakkeshop i nærheden af deres bopæl.

Fordelene ved pakkeshops

Fordelene ved at benytte sig af DAO / GLS pakkeshops er nemme at finde.

For det første, så er det billigt for dine kunder. Det er nemlig ofte billigere for dem at hente deres pakker i pakkeshops i stedet for at få dem leveret hjem til døren.

Er det så ikke noget bøvl at pakkerne ikke bliver husstandsomdelt? Egentlig ikke. Mange mennesker har taget pakkeshopsene til sig, og den billigere fragtpris opvejer til fulde ulemperne. Ofte kan man som kunde også opleve, at forsendelser via pakkeshops er noget hurtigere end husstandsomdelte pakker.

Fordelen for dig er, at du ikke behøver at skulle leve op til særlige forpligtigelser om at kunne sende et bestemt antal pakker om måneden, når du benytter dig af pakkeshops. Du kan benytte pakkeshopsene, også selv om du kun sender et par pakker om ugen.

Mange mennesker har ofte også en mening om, hvilket fragtfirma, de foretrækker. Når du bruger pakkeshops, har du mulighed for at give dine kunder et valg, for eksempel mellem GLS eller DAO. På den måde kan de selv være med til at bestemme fragtprisen, ligesom de selv har mulighed for at vælge den pakkeshop, som de foretrækker.