Spar penge – selvsalg af boligen

Har I lige fået overbragt den glædelige nyhed – I skal være forældre? Dette kan ofte være en anledning til at flytte i en større bolig. Har I derfor taget beslutningen om, at jeres nuværende bolig skal sælges kan det her være en stor fordel med et selvsalg af boligen. Selvsalget gør, at der kan spares enormt mange penge da det ikke er nødvendigt med en ejendomsmægler og udgifterne til denne derfor udebliver.

Lad boligadvokaten hjælpe med det juridiske

Måske har du lige fået drømmejobbet, som ligger i en anden landsdel og du skal derfor have din bolig solgt. Vælger du selv at sælge din bolig kan du også selv prissætte den og samtidig kender du også dit lokalområde godt med henblik på spørgsmål fra interesserede – alt dette, som ejendomsmægleren plejer at stå for slipper du for at betale penge for. For at gøre det så nemt og billigt for dig, som muligt kan du eksempelvis via et selvsalg lade boligadvokaten hjælpe dig med alle de juridiske dokumenter, som i forbindelse med et selvslag skal udarbejdes.

Tryg bolighandel

Har du ingen problemer med at undvære en ejendomsmægler og i stedet selv stå for salget af din bolig? Billeder af boligen indvendigt og udvendigt samt markedsføring af denne kan for nogle være lige til, men det kan være en stor fordel, hvis du gør brug af en boligadvokat, så du sikrer dig at alle juridiske dele af handlen er i orden. Du kan eksempelvis investere i en sælgerpakke, som gør, at alt det praktiske og juridiske bliver klaret for dig, så du kun skal tænke på fremvisning af din bolig. Ved at gøre brug af et forsikret advokatkontor bliver din bolighandel sikker og tryg.

Ingen spildtid på møder

Ønsker du selv at stå for markedsføring af din bolig og samtidig spare mange penge vil selvsalg være en oplagt mulighed for dig – vælger du en sælgerpakke gør du det nemt for dig selv ved at alt det praktiske bliver ordnet for dig. Har du en travl hverdag, så er der ingen grund til at bruge unødvendig tid på eksempelvis møder med din boligadvokat. Du kan igennem den digitale platform, døgnet rundt, holde øje med din sag. Det gør det blandet andet let for dig at følge med i, hvor langt din boligadvokat er med din sag da du kan se alle dokumenterne, som hører til dit selvsalg af din bolig.