Synlighed i Google er vigtigt – 3 tips til større synlighed

Driver du virksomhed i Aalborg eller omegn, ved du også at konkurrencen er stor. Men du kan få en fordel overfor dine konkurrenter. Her er 3 tips til hvordan du bliver mere synlig overfor dine potentielle kunder

Gør brug af alle de metoder og løsninger som er tilgængelige for dig. Flere muligheder som også er gratis, ligger faktisk lige foran fødderne på dig.  Så der er mange ting du kan gribe fat i selv. Men mange virksomheder indser også, at det i længden ikke kan svare sig at arbejde med dette, fordi de ikke har kendskab eller ekspertise nok, til at kunne give den en skalle, og opnår resultaterne selv.

 

Tip 1:

Brug søgeord. Dine søgeord er de ord, som dine potentielle kunder vil søge efter for at finde dig.

Det er vigtigt at Google ved, hvilket indhold en side indeholder – det betyder, at omhandler en side fx. tagrensning, så skal denne side kun optimeres med tagrensning, omhandler en anden side fx fliserensning, så koncentrer derfor din tid på at optimere denne side kun mod dette.

Tip 2:

Brug sociale medieplatforme som Instagram eller Facebook – stort set alle har en virksomhedsprofil på Facebook. Har du ikke dette, så skal du i gang. Dette er en god måde, at holde sinde kunder, og potentielle kunder og interesserede opdaterede, og opmærksomme på at du findes.

Tip 3:

Et tredje tip kan være at få reklame på din bil, hvis du fx. ofte ligger og kører rundt i byen, eller til og fra kunder. Dette er en god måde, at gøre folk opmærksomme på dig selv.

Et sidste forslag til at blive mere synlig i Google i Aalborg eller andre steder, og se resultater hurtigere. Kan være ved at kontakte et godt SEO-firma, der ved, hvordan den slags fungerer! De kan hjælpe med at optimere din hjemmeside, så udgangspunktet for at du bliver synlig i Google er større, så kan du nemlig også fokusere på dine kunder, og det som du er allerbedst til. Hvorfor spilde din tid, på noget du ikke er godt til, eller som med stor sandsynlighed ikke engang interesserer dig.

Hiv fat I din lokale SEO ekspert, og få optimeret din hjemmeside, så din virksomhed bliver synlig når dine potentielle kunder søger efter dig produkt.