Tag en uddannelse med fokus på krop og sjæl

Kroppen er en fantastisk ting, den kan forbløffe en hver dag. I den senere tid er der kommet mere og mere fokus på godt velværd, både i forhold til krop, men også i forhold til sindet. Kroppen og sindet har en tæt forbindelse, hvor den ene kan gøre skade på den anden, og omvendt. Alle har nok oplevet, at hvis man er ked af noget eller meget vred, kan kroppen reagere på de vildeste måder. Man kan få ondt i maven eller blive helt rød og svedig i hovedet. Alt dette er fordi kroppen og sindet arbejder sammen på et meget tæt plan.

Bliv B:A:M Kropsterapeut

Hvis du synes at kroppen og sindet er en helt fantastisk ting, og bare gerne vil vide mere, kan det være en god ide at uddanne dig inde for dette felt. Der findes mange måder hvorpå, man kan blive tæt knyttet med sin egen krop og sind. Men går du med drømmen om at hjælpe andre, skal du uddanne dig Body All Mind kropsterapeut. Her vil du få et helt unik indblik i koblingen af krop og sind, og hvad de to kan gøre ved hinanden. Som kropsterapeut vil du have fokus på hele mennesket, og ikke kun det sted det gør ondt.

Uddannelsen er bygget på den nyeste viden og forskning inde for området, hvor der her er spicet op med yoga, meditation og pulsering. Man hjælper altså andre med at få dem til at forstå, deres krop og hjælper dem med at skabe balance i livet og give dem ro og tryghed.

Du vil hjælpe andre med at lokalisere fysiske smerter, og koble smerterne op på det psykiske. Det kan være klienten måske undertrykker nogle følelser, der føre til stress eller udmattelse, der sætter sig som spændinger i kroppen.