Ting du skal have styr på når du kører autocamper

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har problemer med autocamperen?

Hvis du har problemer med din autocamper, skal du først og fremmest kontakte udlejningsselskabet. De kan hjælpe dig med at løse eventuelle problemer, du måtte have.

Hvis du ikke kan komme i kontakt med udlejningsselskabet, kan du kontakte din forsikring. De kan hjælpe dig med at komme i kontakt med et værksted, der kan hjælpe dig med at få din autocamper i gang igen.

Hvad gør jeg, hvis jeg kører tør for brændstof?

Det er meget vigtigt at have en plan for, hvad man skal gøre, hvis man kører tør for brændstof. Først og fremmest bør man sikre sig, at man har adgang til en telefon, så man kan ringe til en tankstation eller anden hjælp. Dernæst bør man sørge for at have noget at drikke og spise med sig, så man ikke bliver dehydreret eller sulten. Endelig bør man have varmt tøj med sig, hvis det bliver koldt.

Hvordan fungerer toilet og vandforbrug i en autocamper?

De fleste autocampere er udstyret med en septiktank, som opsamler alt spildt vand og affald. Toiletvandet bliver sendt direkte til septiktanken, mens al andet spildt vand løber ud i en drænkasse. Drænkassen er forbundet til septiktanken, så alt vandet bliver opsamlet.

For at undgå at septiktanken bliver overfyldt, skal man sørge for at tømme den jævnligt. Tømning af septiktanken kan enten foretages manuelt eller ved hjælp af en autocamper tømning station.

Når det kommer til vandforbrug, så er dette også afhængigt af septiktanken. Hvis tanken er stor nok, kan man bruge almindeligt vand fra hanen. Men hvis tanken er for lille, skal man bruge vand fra en vandtank. Vandtanken kan fyldes op på flere måder. Enten ved hjælp af en vandpumpe, som pumper vandet fra en vandkilde, eller ved hjælp af en vandtank, som kan fyldes op med vand fra en vandkilde.

Det er vigtigt at huske, at der ikke er almindelig vand til rådighed i autocamperen. Derfor skal man være meget omhyggelig med vandforbruget og kun bruge det, når det er absolut nødvendigt.

Er der nogen steder, jeg ikke må køre med en autocamper?

Det er faktisk ikke så mange steder, du ikke må køre med en autocamper. De fleste steder i Danmark er fint, men der er et par få undtagelser. For eksempel må du ikke køre ind i Københavns centrum med en autocamper, da det er for travlt og for få parkeringspladser. Du må også være forsigtig med at køre på de smalle veje, da de ikke er beregnet til at kunne håndtere store køretøjer.